Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
ARTICOLE

ARTICOLE UTILE

 

Dezvoltat in Japonia, modelul ValueJet 1938TX de la Mutoh include o tehnologie dovedita a fi mai rapida, fiabila, eficienta din punct de vedere al costurilor si mai eficienta pentru a va aduce cea mai buna performanta.
Imprimarea 3D a evoluat dea lungul timpului, astfel in prezent sunt folosite in diferite domenii precum medicina sau constructiile. Afla din urmatorul articol mai multe despre acestea.
Un distrugator de documente este o investitie pe termen lung foarte utila, afla din urmatorul articol care sunt avantajele acestora si de ce este indicat sa dispui de unu.
Pentru multa lume termenii de tipografie digitala si offset sunt complet necunoscuti, pentru altii au o vaga semnificatie. Pentru a veni in ajutor, va prezentam diferenta si avantajele intre cele doua metode de print.
Compania noastra va ofera solutii concepute special pentru sterilizarea obiectelor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, asigurandu-va ca toate produsele sunt pastrate curate si gata sa fie incercate sau folosite de clientii.
Duplo ofera o tehnologie durabila, de inalta precizie, finisare automata de imprimare, care permite clientilor sa transforme hartia  intr-o comunicare excelenta si sa isi dezvolte afacerile.
Partenerul nostru DUPLO a contactat o companie de neuroștiință, NeuroLead, pentru sfatul lor care să îi ajute pe partenerii lor de afaceri în viața profesională și în viața de zi cu zi în această perioadă critică de pandemie
Suntem alături de tine, de aceea dorim să împărtășim și cu tine acest material.
In conformitate cu imprejurarile actuale tindem sa cautam tot mai multe solutii pentu a impedica raspandirea Covid-19 si a altor virusi. Astfel, compania noastra a cautat sa ofere solutii durabile si de calitate pentru a ajuta comunitatea.
Întreținerea imprimantelor MUTOH și IMPRIMO într-o perioadă mai lungă de inactivitate este foarte importantă pentru a menține starea de funcționare a acestora. Câteva operații simple asigură o funcționare în parametrii atunci când imprimanta este repornită.

Cand vorbim despre alegerea corecta a unei imprimante UV LED, exista o intreaga lista de optiuni de care puteti tine cont: sa prezinte costuri mici de printare, dimensiuni reduse, durata mare de viata, costuri de intretinere reduse si asa mai departe.
Lacuirea 3D UV, numita si lacuire selectiva este o tehnica de finisare tipografica menita sa confere o nota aparte unui element tipografic. 
Compania noastra va pune la dispozite o gama diversificata de imprimate UV din gama Imprimo, aceste produse fiind profesionale si de inalta calitate.
1 

Arhiva  

Skip Navigation Links