Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
ARTICOLE UTILE

ARTICOLE UTILE

 

Compania noastra va ofera solutii concepute special pentru sterilizarea obiectelor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, asigurandu-va ca toate produsele sunt pastrate curate si gata sa fie incercate sau folosite de clientii.
Duplo ofera o tehnologie durabila, de inalta precizie, finisare automata de imprimare, care permite clientilor sa transforme hartia  intr-o comunicare excelenta si sa isi dezvolte afacerile.
Partenerul nostru DUPLO a contactat o companie de neuroștiință, NeuroLead, pentru sfatul lor care să îi ajute pe partenerii lor de afaceri în viața profesională și în viața de zi cu zi în această perioadă critică de pandemie
Suntem alături de tine, de aceea dorim să împărtășim și cu tine acest material.
In conformitate cu imprejurarile actuale tindem sa cautam tot mai multe solutii pentu a impedica raspandirea Covid-19 si a altor virusi. Astfel, compania noastra a cautat sa ofere solutii durabile si de calitate pentru a ajuta comunitatea.
Întreținerea imprimantelor MUTOH și IMPRIMO într-o perioadă mai lungă de inactivitate este foarte importantă pentru a menține starea de funcționare a acestora. Câteva operații simple asigură o funcționare în parametrii atunci când imprimanta este repornită.

Cand vorbim despre alegerea corecta a unei imprimante UV LED, exista o intreaga lista de optiuni de care puteti tine cont: sa prezinte costuri mici de printare, dimensiuni reduse, durata mare de viata, costuri de intretinere reduse si asa mai departe.
Lacuirea 3D UV, numita si lacuire selectiva este o tehnica de finisare tipografica menita sa confere o nota aparte unui element tipografic. 
Compania noastra va pune la dispozite o gama diversificata de imprimate UV din gama Imprimo, aceste produse fiind profesionale si de inalta calitate.
Solutia inovativa de lacuire selectiva 3D UV oferita prin echipamentul tipografic Duplo DuSense Sensory Coater reprezinta astazi o noua tendinta in industria tipografica, revolutionand in totalitate acest domeniu.
NOU: BROȘURI CU INTERIOARE DE DIMENSIUNI DIFERITE !!!

Compania japoneză Duplo anunță lansarea unei noi facilități inovative pe sistemele de executat broșuri Duplo iSaddle: realizarea de broșuri cu interior din COLI CU DIMENSIUNI DIFERITE. Singurul sistem de executat broșuri din lume cu această posibilitate se poate precomanda acum la Nis Electronics, distribuitor unic Duplo în România.
Multigraf AG paid a visit to LIDH Reklam AB, a family-owned company founded in 1960 and now run by the second generation. 
This event will take place in the UK on Wednesday 20th and Thursday 21stSeptember.
1 2 

Arhiva  

Skip Navigation Links