Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
ARTICOLE

ARTICOLE UTILE

 

In acest articol, vei descoperi tot ce trebuie sa stii despre aplicarea adezivului. De la pasii esentiali, pana la sfaturi profesionale, te vom ghida pentru fixari de succes in orice proiect.
Descoperiti cum tehnologia imprimantelor digitale au schimbat radical era imprimarii.

Tehnologia este intr-o continua evolutie, iar activitatea din diferite industrii este nevoita sa se adapteze. Cea mai utilizata ramura a tehnologiei se refera la automatizarea proceselor. Astfel, activitatile repetitive au inceput sa fie realizate de catre masinarii sau programe, fara ca angajatii sa mai fie nevoiti sa le faca.

Duplo a introdus pe piata o masina de taiat digitala, compacta, realizata cu cele mai noi tehnologii. PFI Blade B3+ este solutia perfectă pentru a crește productivitatea și profitabilitatea afacerii tale.
Laminarea reprezinta un proces de finisare in imprimare prin intermediul caruia se aplica un strat subtire de plastic pe hartie sau foi de carton pentru a imbunatati si proteja materialul imprimat. Afla mai multe detalii.
Afla din articolul urmator informatii utile despre tehnologia unei unitati de primire Multigraf si descopera avantaleje dispozitivelor de stivuire profesionala.

Pe zi ce trece tot mai multe operatiuni se digitalizeaza, dar cand e vorba de pastrarea amintirilor si a momentelor speciale albumele foto inca sunt cea mai sigura si apreciata alegere. Afla mai multe detalii.
Serigrafierea este una dintre cele mai raspandite si utilizate tehnologii de imprimare/personalizare la nivel global. Afla mai multe detalii.
Iti prezentam tehnologia cu care functioneaza un routere cnc si caracteristicile acestora.
Afla din urmatorul articol care sunt principalele avantaje ale inscriptionarii prin imprimarea UV.
Va prezentam 3 imprimante ecosolvent in format mare flexibile si capabile sa ofere o calitate excelenta a imprimarii pentru lucrari de tiparire scurte precum si pentru o productie de volum mare.
În cadrul seminariilor virtuale FuturePrint din 2020, atât în Iunie, cât și în Octombrie, au fost abordate modurile în care pandemia a accelerat tendintele existente în domeniul tipăritului. 
1 2 3 

Arhiva  

Skip Navigation Links