Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
ARTICOLE UTILE

ARTICOLE UTILE

 

Iti prezentam tehnologia cu care functioneaza un routere cnc si caracteristicile acestora.
Afla din urmatorul articol care sunt principalele avantaje ale inscriptionarii prin imprimarea UV.
Va prezentam 3 imprimante ecosolvent in format mare flexibile si capabile sa ofere o calitate excelenta a imprimarii pentru lucrari de tiparire scurte precum si pentru o productie de volum mare.
În cadrul seminariilor virtuale FuturePrint din 2020, atât în Iunie, cât și în Octombrie, au fost abordate modurile în care pandemia a accelerat tendintele existente în domeniul tipăritului. 
Noua masina de caserat Lsmidesk Superspeed va ajuta sa nu mai lucrati din greu ci mai inteligent. Afla mai multe din articol.
Dezvoltat in Japonia, modelul ValueJet 1938TX de la Mutoh include o tehnologie dovedita a fi mai rapida, fiabila, eficienta din punct de vedere al costurilor si mai eficienta pentru a va aduce cea mai buna performanta.
Imprimarea 3D a evoluat dea lungul timpului, astfel in prezent sunt folosite in diferite domenii precum medicina sau constructiile. Afla din urmatorul articol mai multe despre acestea.
Un distrugator de documente este o investitie pe termen lung foarte utila, afla din urmatorul articol care sunt avantajele acestora si de ce este indicat sa dispui de unu.
Pentru multa lume termenii de tipografie digitala si offset sunt complet necunoscuti, pentru altii au o vaga semnificatie. Pentru a veni in ajutor, va prezentam diferenta si avantajele intre cele doua metode de print.
Compania noastra va ofera solutii concepute special pentru sterilizarea obiectelor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, asigurandu-va ca toate produsele sunt pastrate curate si gata sa fie incercate sau folosite de clientii.
Duplo ofera o tehnologie durabila, de inalta precizie, finisare automata de imprimare, care permite clientilor sa transforme hartia  intr-o comunicare excelenta si sa isi dezvolte afacerile.
Partenerul nostru DUPLO a contactat o companie de neuroștiință, NeuroLead, pentru sfatul lor care să îi ajute pe partenerii lor de afaceri în viața profesională și în viața de zi cu zi în această perioadă critică de pandemie
Suntem alături de tine, de aceea dorim să împărtășim și cu tine acest material.
1 2 3 

Arhiva  

Skip Navigation Links