Duplo ofera o tehnologie durabila, de inalta precizie, finisare automata de imprimare, care permite clientilor sa transforme hartia  intr-o comunicare excelenta si sa isi dezvolte afacerile.            Duplo Pfi Blade B3 – Masina de taiat, decupat pe contur, ritzuit si biguit
 
Acest echipament este solutia perfecta din punct de vedere al costurilor pentru o varietate de cerinte de finisare, precum foi adezive, felicitari si carti de vizita in forme speciale, invitatii, etichete adezive, ambalaje mici si multe altele. Pfi Blade va permite sa taiati, stantati, biguiti, ritzuiti, taiati pe contur o varietate de hartii si carduri de pana la 1,5 mm grosime si dimensiuni ale hartiei de pana la 400 x 600 mm.

PIf Blande are incluse patru instrumente de taiere si un cutit rotativ de ritzuit. La acesta, pot fi adaugate simultan pana la 3 unelte, in suportul universal de unelte. Astfel, cu cat mai multe unelte lucreaza simultan, cu atat timpi morti sunt mult redusi ceea ce duce la economie de timp si bani.
 2
Acest echipament este o masina entry level puternica, cu functii suplimentare si specificatii tehnice imbunatatite semnificativ fata de Duplo DC 616/616 Pro. DC 618 este complet automatizat, o solutie compacta, puternica si completa pentru finisarea materialelor tiparite digital. Acesta are capacitatea de a efectua la o singura trecere 6 taieri longitudinale, 30 de taieri transversale si 20 de biguiri, cu o viteza de pana la 23 coli/minut, fara devieri de la taiere sau craparea tonerului pe materiale.

         


0
Acest echipament adauga un finisaj patrat cotorului brosurilor tiparite offset sau digital, oferind un aspect mult mai estetic. DSS 350 poate fi utilizat ca unitate de sine statatoare (alimentare manuala) sau poate fi configurat in-line cu DBM 350 Bookletmaker la sistemele cu DSF 2200, DSC 10/20 si DSc 10/i pentru a adauga un finisaj in plus acestor linii de executat brosuri.