Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


DUPLO DC-618

 


   Mașină de tăiat, biguit și perforat Duplo DC-618

Descarcă broșura


DUPLO DC-618 este o mașină entry level puternică, cu funcții suplimentare și specificații tehnice îmbunătățite semnificativ față de mașina DUPLO DC-616/616Pro.
DUPLO DC-618 este complet automatizată, o soluție compactă, puternică, completă pentru finisarea materialelor tipărite digital. Are capacitatea de a efectua la o singură trecere 6 tăieri longitudinale, 30 de tăieri transversale și 20 de biguiri, cu o viteză de până la 23 coli/minut, fără devieri la tăiere sau crăparea tonerului de pe materialele tipărite. Cu această mașină se pot produce cu o mare ușurință și rapiditate, la tiraje mici și medii o gamă largă de aplicații printre care cărți de vizită, mape de prezentare, pliante, broșuri, invitații normale sau îndoite, coperți pentru cărți, meniuri, … și multe altele.
 

UȘOR DE FOLOSIT

Folosind interfața Windows a PC-ului, chiar și cei mai începători operatori pot programa ușor o lucrare, pot face ajustări rapide și pot salva un număr nelimitat de lucrări, direct pe hard disc, acestea putând fi ulterior reaccesate, modificate. Pentru reducerea timpului pentru setări și mărirea eficienței, lucrările pot fi revăzute și editate în timp ce lucrarea este făcută pe DC-618. Alternativ operatorii pot folosi un panou de control LCD pentru configurare și îl pot folosi pentru salvarea de până la 250 de lucrări în memoria încorporată.

EFI FIERY

Noua integrare EFI Fiery poate crea o impozitie în setările finisherului DC618 de pe stația de lucru EFI Fiery. Configurați cu ușurință un aspect de impunere personalizat în întregime în Fiery Impose, inclusiv tăieturi, biguiri și perforații. Nu mai este nevoie să configurați setarile lucrarii pe controlerul Duplo și să îl importați în Impose. Fiery Impose are cunoștințe încorporate despre opțiunile și constrângerile de configurare DC-618
 

SCANNER

DC-618 are încorporat un scanner cititor de cod bare CCD. Scanerul CCD este o inovație în gama de mașini de tăiere/biguire Duplo cu ajutorul căruia mașina se autoreglează la operațiile memorate anterior pentru un anumit tip de lucrare conform codului de bare citit și care ghidează lucrarea la semnele de tăiere, biguire, reglează fiecare coală, eliminând astfel devierile care pot apărea la tipărire.

RENTABILITATE
FUNCȚIONARE NESUPRAVEGHEATĂ

Cu capacitatea sa multifuncțională, configurarea automată și ușurința de utilizare, DC-618 permite realizarea rapidă a lucrărilor cu mai puține mașini și mai puțini operatori. Operatorul poate lăsa mașina nesupravegreată în timp ce funcționează, ceea ce duce la creșterea productivității și a profitabilității.

SPECIFICAȚII TEHNICE

NOU!!! Fălțuire inline cu Duplo DC-F100