Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Lacuire UV

Echipamente Lacuire UV

Echipamentele de lacuire selectiva UV sunt dispozitive utilizate pentru aplicarea precisa si eficienta a lacului selectiv pe anumite zone ale unui produs. Aceasta tehnologie foloseste raze ultraviolete (UV) pentru a usca si polimeriza rapid lacul aplicat, obtinandu-se astfel o suprafata finisata durabila si stralucitoare.

Aceste echipamente sunt folosite in diverse industrii, cum ar fi industria de imprimare, ambalaj, publicitate si productia de produse plastice, pentru a adauga un strat de lac selectiv pe diferite tipuri de materiale, precum hartie, carton, plastic sau metal.

Procesul de lacuire selectiva UV implica utilizarea unei masini speciale care aplica lacul selectiv pe zonele dorite ale produsului. Aceste zone pot fi stabilite cu ajutorul unui sistem de ghidaj sau prin utilizarea sabloanelor speciale. Apoi, produsul este expus la razele UV emise de echipament, ceea ce determina uscarea si intarirea rapida a lacului aplicat.

Echipamentele de lacuire selectiva UV ofera o solutie eficienta si de inalta calitate pentru finisarea produselor. Acestea permit aplicarea precisa si rapida a lacului selectiv pe diverse suprafete, rezultand produse finisate cu un aspect atractiv si durabil.

Oricare sunt nevoile clientilor tai, noi iti oferim echipamente de lacuire selectiva cu UV de la producatori consacrati, cum ar fi Grafcut sau Duplo.


Cere oferta

 


Nume:
 
Firma:
 
Telefon:
 
E-mail:
   
Interes pentru:
 
Mesaj: