Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


DUPLO DPB-500

 


Masina de brosat DUPLO DuBinder DPB-500

Modul simplu de operare a panoului de comanda tip touchscreen permite operatorului programarea si memorarea a 20 de lucrari diferite. Datorita automatizarii totale la majoritatea operatiilor, cum ar fi recunoasterea grosimii cartii, ungerea laterala, pozitionarea copertii, pozitionarea celor 4 cutite de biguire a copertii, DuBinder DPB-500 este capabil de o productivitate foarte ridicata. Pentru a realiza coperti extensibile (dublate) se mai pot adauga optional 2 cutite de biguire. Pentru o productivitate maxima se poate lucra în mod complet automat.

 

Unitatea de frezare-crestare este actionata de un motor si ajuta la crearea unei suprafete plane si aderente a cotorului cartii. Aceasta unitate de frezare poate îndeparta pâna la 4 mm din cotor astfel fiind posibila brosarea cartilor din coli faltuite (pliate). 3 role de aplicare a termocleiului asigura ca fiecare carte în parte sa fie lipita în mod corespunzator. 2 cilindri de termoclei aplica adezivul prin rotire în timp ce tija de reglaj al nivelului de termoclei înlatura surplusul si îl reintroduce în bazin. 2 discuri de aplicare laterala a termocleiului asigura ca coperta sa fie lipita pâna la bigul de deschidere.

Unitatea de primire încorporata asigura o productivitate superioara. Cartile brosate sunt aranjate una peste alta pâna la o înaltime de 200 mm. În cazul unor serii mari se poate opta pentru o unitate de primire externa cu banda transportoare.


 

Specificatii  Dubinder DPB 500  

Legare: cu termoclei 
Dimensiunea cartii: max. 360 mm (cotor) x 320 mm    
Dimensiunea cartii: min. 120 mm (cotor) x 120 mm   
Dimensiunea copertii: max. 360 (lung. cotor) x 696 mm   
Grosime coperta: 80-302 g/mp   
Grosime cotor: 1-51 mm  
Inaltime max. teanc alimentare cotor:  70 mm
Viteza maxima: 525 carti/ora *  
Unitate de primire: tava de primire stacker vertical
Capacitate de primire: 200 mm
Ungere laterala: role cu actionare automata
Numar de programe: 20
Biguire: 4 role de biguire (+2 inversate pentru coperti dublate)
Timp de preîncalzire: 30-40 min.  
Frezare: max. 4 mm, min 0.5 mm **

 
Dimensiuni:928 x 2790 x 1343 mm   
Alimentare: 3 faze, 380 - 415V / 50/60Hz   
Greutate: 695 kg

* Viteza reala de lucru va fi influentata de grosimea cartii, numarul de biguri, si de experienta operatorului.
** Modulul de frezare nu poate fi coborat sub nivelul 0. Motorul modulului de frezare nu poate fi oprit astfel freza va fi tot timpul in contact cu cotorul cartii