Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


IDEAL 4305

 


GHILOTINA MANUALA IDEAL 4305

   Ghilotinele IDEAL sunt recomandate pentru taieri de mare precizie a hârtiei, cartonului. Ghilotina manuala IDEAL 4305 are o lungime de taiere de 430 mm, cu o adâncime de taiere de 390 mm poate taia dintr-o coala format A2 doua coli A3. Actionarea cutitului este mecanica si are un sistem de protectie cu clapeta. Raportul calitate-pret al acestor ghilotine este deosebit. Dotarea standard este fara stand de lucru.

     ”SCS“ - sau Safety Cutting System de la IDEAL înseamna mai multe masuri de protectie: o clapeta transparenta de siguranta (se blocheaza automat în timpul taierii); plastic transparent de protectie a mâinilor pe partea din spate a mesei; pârghie de siguranta (blocheaza mânerul ghilotinei în pozitia superioara); schimbarea simpla si în siguranta a cutitului fara necesitatea demontarii panourilor; accesoriu de schimbare a cutitului cu acoperirea lamei; reglajul adâncimii cutitului din exteriorul ghilotinei; posibilitatea de schimbare / întoarcere a baghetei-contracutit din exteriorul ghilotinei.

 

   Toate ghilotinele IDEAL sunt testate din punctul de vedere al conditiilor de siguranta si aprobate de laboratoare independente.  Ghilotinele IDEAL 4305 sunt echipate cu un sistem de reglare a dimensiunii taierii tip liniar ce permite reglajul tamponului opritor într-un mod foarte simplu. Pe maneta de reglaj al tamponului opritor la ghilotinele IDEAL 4305 sunt înscrise cifre de la 1 la 9 distanta dintre ele corespunzând cu deplasarea tamponului câte un milimetru. Toate ghilotinele IDEAL sunt echipate cu cutite SOLINGEN care pot fi reascutite.
 

 

SPECIFICATII
  Ideal 4305
Lungime taiere
     430 mm
Capacitate
  max. 40 mm
Taiere minima
  min. 34 mm
Adâncimea mesei
  435 mm
Presare hârtie
  mâner
Actionare cutit
  manuala
Dimensiuni
  400 (1090) x 880 x 880 mm
Greutate
  43 kg (54 kg cu stand)