Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


Duplo DC-746

 


Masina de taiat si biguit Duplo DC-746

Masina de taiat si biguit Duplo DC-746 este cel mai rapid si versatil membru al familiei DocuCutter. Poate prelucra colile cu o viteza de pana 50 coli/minut. Este aparatul ideal de taiat, biguit si rotunjit a imprimatelor executate pe copiatoare sau imprimate digitale color. Aparatul are o viteza de lucru ce tine pasul cu capacitatea copiatoarelor si imprimantelor color, astfel se recomanda utilizarea lui la lucrari cu flux rapid si executie pe termen scurt. Este ideal pentru executii de postere, cataloage, brosuri, coperti de carti, caiete, materiale direct-mail, fluturase, carti de vizita, etc.


DC-746 este dotat cu un cititor de cod de bare, astfel incat oricarei lucrari cu cod de bare i se poate alatura o locatie de memorie, iar masina va executa setul de operatii memorate de fiecare data cand va citi codul respectiv. La schimbarea lucrarii masina va trece automat la alt set de operatii memorat. Deasemenea cititorul CCR poate ajuta la pozitionarea operatiilor de taiere, biguire si perforare dupa un semn de taiere printat pe lucrare. Astfel, chiar daca imaginea nu este in aceeasi pozitie pe fiecare coala de hartie, rezultatul final va fi decupat din acelasi loc.


Sistem modular

Noutatea absoluta la DC-746 este sistemul modular al cutitelor. Masina vine echipata cu un modul de taiere longitudinala pentru margini, doua module de taiere lungitudinala pentru interior, un modul de taiere transversala si un modul de biguire transversala. Optional se pot adauga (pentru cel de-al patrulea locas de modul longitudinal) diverse module de taiere, biguire sau perforare, chiar PERFORARE SELECTIVA. Astfel se pot executa pe DC-746 pana la 10 taieri longitudinale, 20 taieri transversale si 15 de biguiri intr-o singura trecere. 
 

 Caracteristici si beneficii

 Taiere longitudinala: DC-746 in dotarea standard utilizeaza 6 cutite rotative, combinate in 3 module de 2 cutite. Optional se mai pot adauga doua module cu cate 2 cutite. Echipate cu deflectoare pentru a directiona deseurile în cosul de gunoi. Distanta minima dintre taieri este de 5mm. Acces usor în caz de blocaje. Toleranta de + / - 0.2mm. 

Taiere transversala: Se preteaza la pâna la 25 taieri pe coala. Functia Auto-Cut taie automat deseurile în bucati mici, pentru a-i permite sa cada în compartimentul de deseuri. Distanta minima între taieri este de 3mm. Prima taietura min 3 mm. Precizie de 0.1mm. Toleranta de + / - 0.2mm. 

Biguire transversala: DC-746 utilizeaza un instrument de biguire big-contrabig. Se aplica pâna la 20 biguiri pe coala. 3 nivele de adâncime a biguirii - ajustate automat. Biguirea se poate face în trepte de 0,1 mm. Precizie de 0.1mm. Toleranta de + / - 0.2mm. 


Module optionale

Modul de taiere longitudinala: Distanta minima intre cutite 48 mm, toleranta de + / - 0.2mm. (Maximum 2 module).
Modul de prelucrare longitudinala: Distanta minima intre unelte 48 mm, toleranta de + / - 0.2mm. Poate contine cutit rotativ de perforare 15 tpi, cutit rotativ de micro-perforare 25 tpi, cutit rotativ de biguire sau cutit rotativ slit-score(Maximum 2 module).
Modul de perforare transversala: Se monteaza in locul modulului de biguire, si contine: cutit longitudinal de perforare 15 tpi.

NOU! Unitate optionala pentru eliminarea deseurilor.


DUPLO DC-646 se poate lega online cu unitatea de faltuire DUPLO IFS


 

Specificatii Duplo DC 746
 
Dimensiuni max. hârtie: 370x670 mm 
Dimensiuni min. hârtie: 210x210 mm 
Gramaj hârtie: 110-350 g/mp 
Dimensiuni finale minime: 48x49 mm 
Alimentare hârtie: vacuumatic, capacitate 150 mm 
Taiere longitudinala: 6 cutite (+4 optional)
Taiere transversala: max programabil 20 taieri 
Biguire longitudinala: optional 
Biguire transversala: max programabil 25 biguiri 
Memorie: 80 locatii (plus capacitatea PC)
Dimensiuni:3040x870x1730 mm (cu PC)
Greutate: 555 kg