Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


FOLIANT Taurus 760NG

 


FOLIANT Taurus 760 NG
Gama Foliant NG face parte din generatia noua  (NG = Next Generation) a echipamentelor  de laminare Foliant. Primul pas facut spre noua generatie a acestor echipamente o reprezinta cooperarea producatorilor cu laboratoare independente pentru obtinerea certificatului GS-MARK (Geprufte Sicherheit = Tested Safety). Toate echipamentele Foliant cu abrevierea NG detin acest certificat de siguranta GS.

 

Foliant Taurus 760 NG este o masina compacta si robusta de laminare de mare viteza, cu un sistem de alimentare de mare viteza cu suctiune prin ventuze. Este echipat cu un motor servo Omron si un controller central PLC. Masina are o viteza maxima de pâna la 30 m/min., în timp ce performanta maxima este de 1.700 coli B1 pe ora, sau 3.400 coli B2 landscape pe ora (hârtie alba de 200 g/mp). Masina necesita si compresor extern (6-8 bari, 150 l / min) ca o sursa de aer comprimat pentru presare pneumatica.


 

Specificatii tehnice 

Alimentare coli: alimentare automata prin suctiune cu ventuze, echipat cu compresor integrat Becker **
Suprapunere coli (overlaps): automata
Separare coli: automata
Viteza maxima: 30 m/min*
Gramaj hartie minim: 115 g/mp
Gramaj hartie maxim: 600 g/mp
Lungime maxima hartie: 110 cm
Latime maxima hartie: 76 cm
Lungime minima hartie: 20 cm
Latime minima hartie: 30 cm
Capacitate tava alimentare: 40 cm
Ax suport pnenumatic de prindere a foliei - dotare standard
Recomandat pt digital: da
Sistem de presare: pneumatica, necesita sursa de aer comprimat exterior de minim 6 bari / 150 l/min **
Presiune maxima: 3.500 kg

Cutit de taiere longitudinala: da
Cutit de perforare longitudinala: da
 
*  Viteza de lucru este variabila in functie de mai multi factori: suportul de hartie/carton, tipul si calitatea foliei de laminare, respectiv tipul tiparului (ofset, cerneala, laser sau digital). Deasemenea viteza de lucru poate fi influentata de alti factori cum ar fi umiditatea sau temperatura mediului de lucru. 

** ATENTIE: COMPRESORUL INTEGRAT BECKER ESTE NUMAI PENTRU ALIMENTARE SI SEPARARE COLI; Pentru realizarea presiunii pneumatice dintre cilindri masina necesita aer comprimat extern SAU COMPRESOR DE minim 6 bari / 150 l/min
OPTIONALE:

Pallet Stacker SAU Jogger 760
External Film Loader - unitate electrica/lift pentru montarea foliei pe masina
Foliant Foiler


 
La aceasta masina se poate adauga
unitatea Foliant FOILER:


1. Poleire / folio
2. Finisare cu efect lacuire selectiva

 Foliant FOILER este un modul optional care poate fi montat pe noile masini de laminat Gemini, repectiv (chiar si ulterior) pe masinile de laminat Foliant Vega, Mercury si Taurus. Cu ajutorul acestei optiuni  montate pe una din masinile de plastifiat  Foliant de mai sus PUTETI ADAUGA PRINTULUI dvs. DOUA FINISARI speciale, care pâna acum au necesitat o investitie majora prin achizitionarea unor echipamente speciale.
 
 
 


Inregistrare video Taurus 760SF: