Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Numarat coli » Uchida Countron AT

Uchida Countron AT

 


  Masina de numarat coli COUNTRON AT

      Numararea colilor ce urmeaza a fi prelucrate, fie ele tiparite sau nu, este o operatie importanta în procesul de finisare tipografica. Înainte de livrarea catre client, orice lucrare executata la coala (pliante, fluturase, etc.) trebuie numarata pentru a putea fi facturata. Deasemenea trebuie numarate colile identice care vin legate în bloc (formulare tipizate, blocuri de retete, etc.). Numararea colilor se poate executa manual sau cu ajutorul unor masini de numarat coli. Masina electrica de numarat coli COUNTRON AT este varianta noua, economica din gama larga de masini de numarat fabricate de UCHIDA JAPONIA.

 

UCHIDA COUNTRON AT

 

     Masina de numarat coli COUNTRON AT poate numara colile cu o viteza uluitoare, dar totodata si cu o acuratete iesita din comun.  Utilizarea masinilor de numarat coli Uchida Countron este foarte simpla. Dupa ce se alege functia presetata pe care dorim sa o execute, se apasa pe butonul START.

     Masina de numarat coli COUNTRON AT poate fi folosita pentru numararea colilor de cele mai diverse tipuri si dimensiuni. (Gramajul hârtiei poate fi între 80 si 400 g/mp.)

     Optional poate fi echipata cu un sistem de management al numararii colilor prin calculator PC. (ROM 32 Data, ROM 512 Data, ROM 1012 Data.)

 

SPECIFICATII Countron AT

Gramaj hârtie 80 - 400 g/mp
Viteza de lucru max. 1.500 coli/minut
Introducerea semnelor de numarare variabil între 2-1000 coli
Dimensiunea colilor minim 100 x 148 mm maxim 546 x 788 mm
Înaltimea teancului de coli maxim 220 mm
Semne de separare role de 6 mm x 100 ml
Panou de comanda cu afisaj digital
Dimensiuni 900x1086x1404 mm
Înaltimea mesei 760 mm
Greutate neta 194 kg