Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Numerotare (inseriere) » Printer date variabile EmwiJet Kyocera

Printer date variabile EmwiJet Kyocera

 


Printer date variabile EmwiJet Kyocera
     Sistemele EMWIJET Kyocera sunt sisteme modulare. Permit configurarea sistemelor de printare de la 108 mm până la 864 mm cu un cap de printare sau mai multe si un modul sau mai multe de printare. Pot folosi cerneluri pe bază de apă sau UV si pot avea o rezolutie de până la 600x600 dpi la o viteza maximă de 200 m/minut.
    In general sunt folosite pentru printarea oricărui tip de informatie variabilă; pentru personalizare, urmărire sau securitate. In sectorul comercial poate fi folosit pentru printarea etichetelor, formularelor, biletelor, in sectorul direct marketing pentru personalizarea plicurilor, scrisorilor, facturilor, etichetelor, iar in sectorul packaging pentru printarea etichetelor, pachetelor, cutiilor deschise sau lipite. Deasemenea poate fi folosit in sectorul farmaceutic pentru etichete, cutii, etc, respectiv in industria imprimării de securitate pentru tichete de loterie, stampile si etichete fiscale, carduri si documente securizate.

     EmwiJet Kyocera este disponibil în două variante: EmwiJet KUV cu cap de imprimare Kyocera cu cerneală UV si EmwiJet KWB cu cap de imprimare Kyocera cu cerneală pe bază de apă.

 
Specificatii EmwiJet Kyocera
Pentru mai multe informatii puteti studia siteul producatorului aici.