Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Imprimante digitale » Imprimante large format » Imprimante UV » IMPRIMO Titanium UV LED 300

IMPRIMO Titanium UV LED 300

 


Imprimanta IMPRIMO Titanium UV LED 300
 

     Vă prezentăm metoda perfectă de imprimare: gama de imprimante UV IMPRIMO. Această soluție, potrivită perfect așteptărilor actuale, înseamnă mașini de înaltă calitate la prețuri competitive. Cu imprimantele Imprimo, puteți imprima pe orice material rigid și / sau laminat datorită tehnologiei UV LED, ceea ce are avantajul de a nu încălzi materialul tipărit, astfel încât să puteți imprima chiar și materiale termoplastice. Cu această soluție puteți tipări de la hârtie la plastic, textile și sticlă la orice material.

    Configurația imprimantelor IMPRIMO UV LED: poate imprima până la 10 cm grosime cu o suprafață mare de imprimare. Perfect pentru imprimarea materialelor groase precum lemn, ceramică, sticlă, acril, etc. Datorită tehnologiei LED, este potrivit pentru imprimarea pe orice tip de material, astfel încât vopseaua are proprietăți mult mai flexibile și mai bune de aderență. Nu în ultimul rând, economisirea de energie înseamnă un cost foarte scăzut al întreținerii și al funcționării.
Caracteristici IMPRIMO Titanium UV LED 300

Cea mai bună soluție de imprimare pe suprafată rigidă, acum pe o suprafata maxima de 3 x 2 metri. Cu capete Kyocera, cerneală albă și efect de lacuire UV.

O mașină robustă cu tehnologie UV LED și calitate superioara a imprimării.
Cerneala fabricată în Spania.
Certificare CE cu toate garanțiile.

Masina asamblata în Spania.

Costul pe m2 foarte redus.