Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Imprimante digitale » Imprimante large format » Imprimante UV » IMPRIMO Hybrid 180 Plus

IMPRIMO Hybrid 180 Plus

 


Imprimanta IMPRIMO Hybrid 180 Plus
 
DESCARCA BROSURA
 

     Vă prezentăm metoda perfectă de imprimare: gama de imprimante UV IMPRIMO. Această soluție, potrivită perfect așteptărilor actuale, înseamnă mașini de înaltă calitate la prețuri competitive. Cu imprimantele Imprimo, puteți imprima pe orice material rigid și / sau laminat datorită tehnologiei UV LED, ceea ce are avantajul de a nu încălzi materialul tipărit, astfel încât să puteți imprima chiar și materiale termoplastice. Cu această soluție puteți tipări de la hârtie la plastic, textile și sticlă la orice material.

    Perfect pentru imprimarea materialelor groase precum lemn, ceramică, sticlă, acril, etc. Datorită tehnologiei LED, este potrivit pentru imprimarea pe orice tip de material, astfel încât vopseaua are proprietăți mult mai flexibile și mai bune de aderență. Nu în ultimul rând, economisirea de energie înseamnă un cost foarte scăzut al întreținerii și al funcționării.
Caracteristici IMPRIMO Hybrid 180 Plus
 

NOU! Imprimanta din familia Imprimo, care se combină într-o singură mașină, Flat Print și cea a Roll to Roll. Cu o lățime de 1,80 m și o înălțime de 40 mm. Echipat cu sistem de alimentare și colectare pentru bobine, mese auxiliare și sistem de vid de-a lungul întregii platforme de imprimare pentru suporturi rigide. Sistem de pulverizare cu UV Phoseon ® cu cerneală albă. Calitate ridicată a imprimării datorită celor 3 capete industriale Ricoh GEN 5.