Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


Duplo DF-990

 


 Mașină de fălțuit Duplo DF-990

Super-rapidă și silențioasă, Duplo DF-990 este o mașină de fălțuit extrem de eficientă și productivă, ușor de utilizat și configurat, economisind timp și bani utilizatorilor. Această mașină este capabilă să plieze până la 260 de coli pe minut - cea mai rapidă variantă desktop de pe piață. Poate executa fălțuirea colilor de o dimensiune maximă de A3, cu ajutorul a două casete reglabile automat. Alimentarea colilor se face cu ajutorul unui sistem prin fricțiune. 


Versatilitate
Stiluri de fălțuire presetate

DF-990 este extrem de versatilă, având 6 stiluri de fălțuire diferite presetate (simplu, dublu paralel, fereastră, scrisoare, concertină și semiconcertină) și posibilitatea de a crea aplicații personalizate de pliere și încrucișare.
 

Flexibilitate
Panoul de control prietenos cu utilizatorul

Flexibilitatea modelului DF-990 încorporează opțiunile de stil pliere și marea varietate de dimensiuni de hârtie, de la A3 la A7, cu care mașinile pot lucra. Posibilitatea de a crea aplicații personalizate de pliere și încrucișare se face la un panou de comandă ușor de utilizat.
 

Ușurință în utilizare
Memorare lucrări

După setarea parametrilor lucrării din panoul de comandă, această lucrare poate fi salvată pentru o ulterioară reaccesare. Se pot memora până la 20 de lucrări non-standard pentru utilizări viitoare.
 

(în acest video apare varianta anterioară a mașinii)