Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


600 PRO Digital Booklet System

 DUPLO 600 PRO Digital Booklet System


Linia de executat brosuri 600 PRO Digital Booklet System este cea  mai moderna linie modulara verticala de alimentare cu vacuum a COPERTILOR a SETURILOR INTERIOARE tiparite la tipar digital. Acest sistem poate realiza brosuri cu o maxima productivitate la fiecare nivel si cu posibilitati de configurare dupa cerintele lucrarilor actuale ale tipografiei. Robustetea sistemului asigura ca înalta sa productivitate sa se pastreze în exploatarea echipamentului pe termen lung.

Datorita reglajelor si utilizarii usoare a colatoarelor vacuumatice (DSF-6000) on-line cu echipamentele dinamice de capsat - faltuit (DBM 600), rotunjit-taiere la fata (DBM 600T), taiere la doua capete (DKT-200), unitate de primire a seturilor (DBM 400 STR)  Duplo  asigura o calitate impecabila a lucrarilor finale, având o productivitate incredibil de mare.

 


 

Configuratia minima


DSF-6000 - unitate de alimentare si colationare

DBM 600 – unitate de capsat si faltuit, care nu necesita reglare manuala, trecerea de la o dimensiune la alta se face în câteva secunde automat, cu ajutorul unui pupitru de comanda simplu de actionat. Productivitate: 5000 brosuri/ora. Sunt 12 memorii, în care se pot memora setarile mai des utilizate. Dimensiunea maxima a hârtiei: 500*350 mm. 

Long Delivery Unit – unitate de primire a brosurilor finite.

 

 

Optional se mai pot adauga:

 

DSF-Twin Feeder - Unitate de alimentare coperti.

DBM 600T – Unitate de rotunjit-taiat fata brosurii. Viteza maxima: 5000 brosuri/ora.

DKT-200 – Unitate de taiat partea de sus si de jos a brosurii. Viteza maxima: 4000 brosuri/ora.

DBM-400 STR - Unitate de primire a seturilor colationate.

Suport LUR – leaga colatorul DC 10/60 cu DBM 400 STR.     UNICAT- dispune de un sertar de primire a seturilor incorecte – sistemul nu se opreste în cazul unei erori, ci setul incorect este depus într-un sertar. Astfel seturile finite nu au nici un rebut si productivitatea este ridicata

SCC - Unitate de taiere si biguire.

ASM-350 (500) - Unitate de formatare a cotorului brosurii.

Kicker - accesoriu optional pentru marcarea seturilor de brosuri.