Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


Duplo iSaddle 2 System

 


Posibilitati de finantare

DUPLO iSaddle 2 System


Noul iSaddle 2 System de la DUPLO asigura posibilitatea productiei de brosuri atât pentru coli tiparite la tipar digital cât si la tipar offset iar viteza de executie de aproximativ 60 de secunde si grosimea de pana la 120 de pagini ascunde o mare varietate de formate, inclusiv dimensiunea din ce în ce mai populara A4 landscape, pâna la formate mici de 90 x 75 mm.

Capsare în sa

Sistemul Duplo iSaddle System incorporeaza o tehnologie de ultima ora care permite reglajul automat si corect al tuturor parametrilor brosurii. Pâna la patru capete Hohner cu capsare plata sau omega sunt pozitionate în mod automat, împreuna cu senzori de capsare pentru a ne asigura ca de fiecare data se va executa o brosura buna. Acest produs este lansat împreuna cu noile colatoare vacuumatice DSC-10/60i considerate a fi centrul sistemului, pentru a asigura alimentarea corecta si consecventa a tuturor tipurilor de hârtie de la 50 - 300 g/mp.

Duplo System DBMi Saddle

CONFIGURATIA MINIMA:
 

Colator DSC 10/60i - Colator vacuumatic cu 10 tavi – se pot lega on-line maxim 6 colatoare, care lucreaza bidirectional – o parte poate executa brosuri cu unitatea de capsare-faltuire, iar restul pot lucra concomitent spre dreapta, colationând si depunând seturile în unitatea de primire a seturilor de mare capacitate DBM 400 STR.
DBMS-F - Unitate de biguire-faltuire a seturilor colationate.

DBMS Saddle Stitcher - Unitate de capsat in sa, care nu necesita reglare manuala, trecerea de la o dimensiune la alta se face în câteva secunde automat, cu ajutorul unei unitati de comanda simplu de actionat. Productivitate: 5.000 brosuri/ora. Dispune de 12 memorii, în care se pot memora setarile mai des utilizate. Dimensiunea maxima a hârtiei: 356*508 mm sau 230*610 mm (pentru brosuri in format Landscape).
DBMS-T Trimmer - Unitate de taiere la fata a seturilor colationate.

Trimmer DKT-200 - Unitate de taiere la 2 capete a brosurii.
Long Delivery Unit - Unitate de primire a brosurilor finite.
 

Optional se mai pot adauga:

Alte colatoare vacuumatice cu 10 tavi Colator DSC 10/60i – se pot lega on-line maxim 6 colatoare, care lucreaza bidirectional – o parte poate executa brosuri cu unitatea de capsare faltuire, iar restul pot lucra concomitent spre dreapta, colationând si depunând seturile în unitatea de primire a seturilor de mare capacitate.

Pod de legatura - între doua colatoare DC 10/60.

DBM-400 STR - Unitate de primire a seturilor colationate.

Suport LUR - Leaga colatorul  cu DBM 400 STR. UNICAT - dispune de un sertar de primire a seturilor incorecte – sistemul nu se opreste în cazul unei erori, ci setul incorect este depus într-un sertar. Astfel seturile finite nu au nici un rebut si productivitatea este ridicata

Kicker - Accesoriu optional pentru marcarea seturilor de brosuri.


 NOU!!! Duplo anunța lansarea noii caracteristici de recunoaștere a