Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


DSF - 6000

 


DUPLO DSF-6000

Unitatea de alimentare DUPLO DSF-6000 preia paginile listate în ordine de la un tipar digital sau o imprimanta digitalã color. Operatorul va programa alimentatorul pentru numarul de pagini din fiecare set, sau pentru sesizarea unui semn care indica sfârsitul unui set. Odata ce setarile echipamentului au fost facute, masina poate lucra singura. Alimentatorul poate fi încarcat cu pâna la 6.000 coli.
DSF-6000 nu necesita personal calificat, utilizarea putând fi realizata de oricine. Sistemul este usor de manevrat. Toate setarile se realizeaza automat, iar senzorii sesizeaza coala dubla sau lipsa colii din set. Pentru proiectarea si constructia DSF-6000, Duplo a tinut cont de rezultatele obtinute în anii precedenti în cadrul tipografiilor si legatoriilor.
 
Unitatea DSF-6000 poate fi folosita impreuna cu  unitatea de capsare-faltuire DBM-600, unitatea de taiere si biguire SCC,  si unitatea de primire DBM-400 în cazul în care volumul de lucru este mai mare. Hârtia poate fi tiparita cu orice printer alb-negru, color, laser, printer digital sau chiar si cu masina offset.    

Unicat:  În tehnica tiparirii digitale DSF-6000 este o solutie unica datorita cititorului optic cu care acesta este echipat si cu ajutorul caruia se pot comanda diferitele tipuri de brosuri ca si paginatie, astfel realizându-se fascicole de brosuri.

 

 

SPECIFICATII DSF 6000


Nr. tavi de alimentare : 1
Transport coli: cu benzi cu vacuum
Separare coli: cu aer
Capacitate tavi coli: 600 mm (80 g/m2)
Dimensiuni hârtie min: 120 x 210 mm
Dimensiuni hârtie max: 364 x 525 mm
Gramaj hârtie 64 - 300 g/m2