Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Echipamente inactive » Graphic Whizard FM-100

Graphic Whizard FM-100

 


Posibilitati de finantare
 Masinile de biguit, perforat si taiat

Graphic Whizard FM-100

ATENTIE - ECHIPAMENT INDISPONIBIL !

 

   Designul desktop face din FinishMaster-100 un echipament de taiat, biguit si perforat portabil, usor de instalat si manevrat. Sistemul de alimentare prin frictiune permite o activitate continua si consistenta în timpul lucrului. Suportii de cutite, reglabile individual dau posibilitatea schimbarii cutitelor de taiat, biguit si perforat în timp util si cu efort minim. Cu o productivitate maxima de 10.000 coli pe ora, FinishMasterul de la Graphic Whizard este solutia ideala pentru tipografii, legatorii, copy-centere, etc.

     

 

  • Cutitul de taiat si contracutitul sunt fabricate dintr-un otel aliat dur si se folosesc la taierea hârtiei, a autocolantelor de hârtie, etc.
  • Cutitul de biguire este asemanator cu cel de taiat cu deosebirea ca vârful lui nu este ascutit, are un vârf rotunjit la margini. Diferite cartoane necesita diferite latimi de vârf.
  • Cutitul de perforare este asemanator cu cutitul de taiat, cu deosebirea ca la margine are mai multe santuri înguste asa încât suprafata de taiere devine discontinua si astfel materialul nu este taiat complet, dar se poate rupe usor pe directia de perforare.
  •  
  • Cutitele de perforare prin punctare sunt cutite a caror santuri sunt late. Materialul perforat cu acest cutit se poate îndoi usor, dar nu se rupe (ex. cutii, dosare).
 

 
 

SPECIFICATII FM-100

Dimensiuni maxime hartie: 450 x 450 mm
Dimensiuni minime hartie: 76 x 130 mm
Gramaj hârtie: 45 - 250 g/mp
Actionare: electrica
Alimentare: automata
Viteza de lucru: reglabila
Viteza maxima FM-100: 10.000 coli/ora