Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Echipamente inactive » Duplo iSaddle 2 Duetto System

Duplo iSaddle 2 Duetto System

 


Posibilitati de finantare


Duplo iSaddle 2 Duetto System
1 DUPLO iSaddle 2 Duetto System
DESCARCA BROSURA

 
Linia de executat brosuri iSaddle 2 Duetto System de la DUPLO asigura posibilitatea productiei de brosuri pentru coli tiparite la tipar digital si offset.
Capsare în sa: Sistemul Duplo iSaddle DIGITAL System incorporeaza o tehnologie de ultima ora care permite reglajul automat si corect al tuturor parametrilor brosurii. Pâna la patru capete Hohner cu capsare simpla sau omega sunt pozitionate în mod automat, împreuna cu senzori de capsare pentru a putea fi siguri ca de fiecare data se va executa o brosura buna.


 


CONFIGURATIA MINIMA:
 

Colator DSF - 2200 - Unitate de alimentare a paginilor listate în ordine de la un tipar digital sau o imprimanta digitalã color, cu posibilitatea de alimentare  a copertilor din tava nr 2.

Colator DSC 10/60i - Colator vacuumatic cu 10 tavi – se pot lega on-line maxim 6 colatoare, care lucreaza bidirectional – o parte poate executa brosuri cu unitatea de capsare-faltuire, iar restul pot lucra concomitent spre dreapta, colationând si depunând seturile în unitatea de primire a seturilor de mare capacitate DBM 400 STR.

DBMS-F2 Turn Unit - Unitate de primire si intoarcere a seturilor colationate.


DBMi Saddle Sticher & Trimmer - Unitate de capsat si faltuit in sa, care nu necesita reglare manuala, trecerea de la o dimensiune la alta se face în câteva secunde automat, cu ajutorul unei unitati de comanda simplu de actionat. Productivitate: 4.500 brosuri/ora. Dispune de 12 memorii, în care se pot memora setarile mai des utilizate. Dimensiunea maxima a hârtiei: 350*500 mm.

DBMS-T Trimmer - Unitate de taiere la fata a seturilor colationate.

 

Trimmer DKT-200 - Unitate de taiere la 2 capete a brosurii, dimensiuni maxime brosura: 354x254 mm
 

Long Delivery Unit - Unitate de primire a brosurilor finite.

 

Optional se mai pot adauga:


Kicker - Accesoriu optional pentru marcarea seturilor de brosuri.