Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Echipamente inactive » Duplo DP-U950

Duplo DP-U950

 


     

Multiplicator digital Duplo DP-U950

ATENTIE - ECHIPAMENT INDISPONIBIL !


Multiplicatoarele digitale Duplo s-au dezvoltat si au evoluat, ca un raspuns permanent la diversificarea continua a cererilor de multiplicare. Un design simplu, plug and play, având o capacitate mare de copiere atât pe plan cantitativ, cât si din punctul de vedere al vitezei, cu costuri infime fata de lucrarile efectuate pe imprimante laser sau pe fotocopiatoare. Este mai usor de instalat ca orice aparat tipografic, ceea ce înseamna ca multiplicatoarele digitale Duplo va ofera solutii profitabile de imprimare.
 
      Multiplicatorul Duplo DP U950 are o rezolutie de 600x600 dpi, oferind solutii unice de imprimare cu o calitate exceptionala. Ajustarile de pozitie pe verticala si pe orizontala va garanteaza o pozitionare precisa, astfel rezulta lucrari bicolore profesionale. Datorita diferitelor moduri de lucru, aparatul Duplo DP U950 poate reda fotografii, tonuri de gri, linii înguste si figuri solide. Controlul contrastului face posibil perforarea pentru obtinerea unei plaje mari de tonuri. Optiunile cum ar fi rotirea imaginii, expunerea multipla, marirea/micsorarea, stergerea „umbrei de carte” fac aparatele incredibil de utile pentru pretentiile dumneavoastra poligrafice.
 
      Fiind capabil sa multiplice utilizând ADF (Alimentare automata cu original optional), sau printr-o conexiune paralela la calculator, aparatul satisface orice cerinta poligrafica. Tehnologia plug and play, datorita interfetei paralele, este raspunsul ideal pentru multiplicarea directa de pe calculator. Exista compo-nente optionale si pentru utilizatorii sistemelor Mac si pentru cei care prefera conexiunile USB sau SCSI. 
 
     Multiplicatorul digital Duplo DP U950 are un sistem vacuumatic de alimentare oferind o precizie ridicata. Are o capacitate de alimentare cu hârtie de 3.000 de coli, iar masa de primire coborâtor este prevazuta cu batator. Aceste facilitati asigura tiraje ridicate cerute de tipografii.
 
      Sistemele unice de alimentare cu hârtie Duplo elimina greselile de preluare si sifonarile lor. Datorita sistemului de preluare cu 3 role si a lipsei proceselor de încalzire rezulta o preluare rigida, rapida, demna de încredere, lipsita de probleme si precisa.
 
     Multiplicatorul Duplo DP U950 poate lucra la o viteza maxima de 120 de copii/minut cu o perioada de pregatire de 31 de secunde, astfel imprimarea va fi atât rapida cât si de calitate. Evacuarea matritei uzate este un proces automat, iar înlaturarea acestuia este o procedura curata si usoara.
 
      Multiplicatorul Duplo DP U950 nu multiplica doar carti, foi si lucreaza on-line, dar si sorteaza copiile. Duprinterul poate multiplica un document de marime maxima A3 cu o capacitate de alimentare si evacuare extinsa, fiind capabil de utilizarea hârtiilor de copiere de la 53 g/m² pâna la 210 g/m².
 
      Munca dumneavoastra este usurata de afisaj. Caracteristicile importante sunt: Monitorizarea rolei master si a cutiei de evacuare, indica momentul necesar de schimbare Cantitatea cernelii, momentul necesar de schimbare a cutiei de cerneala Modul confidential Functia de memorare (pot fi salvate 9 setari) Setari initiale – marimea hârtiei, numarul copiilor, viteza de copiere, intensitatea matritei Functie de multiplicare optimizata – utilizatorul poate stabili conditiile optime de lucru prin introducerea vitezei si a temperaturii corecte Sistemul de detectare a intensitatii recunoaste zonele cele mai deschise si cele mai închise ale originalului, astfel optimizând copierea fotografiilor si a tonurilor de gri. Startul fin evita pierderile si realizeaza o calitate optima începând de la prima copie Detectare de alimentare dubla.
 
     Schimbarea culorii dureaza numai câteva secunde pe aparatele de multiplicare Duplo. Schimbati cilindrul si începeti imprimarea cu culoarea dorita. Duplo va ofera cerneluri într-o gama larga de culori si va mai ofera gratuit un sistem de potrivire cu culorile pantone pentru o personalizare mai buna. Multiplicatorul Duplo DP U950 are un sistem unic de adaptare a cernelii la conditiile de imprimare. Indiferent de conditiile de lucru (caldura sau frig) aparatul omogenizeaza cerneala la o consistenta optima înainte de a începe procesul propriu zis de imprimare pentru a garanta o calitate optima si a preveni pierderile.


 
 
SPECIFICATII
 
Duplo DP U950
Tip scanner
 
mobil
Rezolutie
Prima copie
 
600x600 dpi
 
31 secunde
Viteza de copiere
 
45-120 copii/minut
Dimensiunile originalului
 
297x432 mm
Dimensiuni min. hârtie
 
100x148 mm
Dimensiuni max. hârtie
 
297x432 mm
Suprafata max. de tiparire
 
290x423 mm
Gramaj hârtie
 
53-210 g/mp
Capacitate de alimentare
 
3.000 coli (80 g/mp)
Zoom
 
50% - 500%
Moduri de procesare
 
6 (text, foto, t.&f., text fin, foto închis, screen)
Memorie
 
9 locatii
Eliminare umbra carte
 
da
Mod confidential
 
da
Interfata
 
dotare standard USB 1.1
Alimentare
 
vacuumatica