Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Echipamente inactive » Duplo 350 CR Booklet System

Duplo 350 CR Booklet System

 


Duplo 350CR Booklet System
 

DUPLO 350CR  Booklet System este solutia pentru realizarea automata a brosurilor listate la tipar digital sau offset pe coli de GRAMAJ CARE NECESITA BIGUIRE PREALABILA. Sistemul 350CR este compus din unitatea de biguire DC-446, si este legat în linie cu unitatea de capsare-faltuire-taiere DBM-350 Bookletmaker. Este un sistem de biguire-capsare-faltuire extrem de usor de utilizat si este ideal pentru procesarea efectiva si eficienta a lucrarilor de volum mic si mijlociu.

 

Configuratie modulara

 

Pentru sistemul de executat brosuri 350Cr Booklet System configuratia minima este:

 
  • Unitatea Duplo DBM 350T - unitate de capsat si faltuit. Dimensiunea maxima a hârtiei: 460*320 mm. Viteza maxima: 3.000 brosuri/ora.
  • Optional - unitate ASM-350 pentru realizarea cotorului drept (patrat) dupa capsare-faltuire. (Vezi imaginea de mai jos).
  • Image result for asm-350
 

Finisare on-line

Unitatea de biguire DC-446 si unitatea de capsare-faltuire DBM-350/350T alcatuiesc o linie de biguire, capsare, faltuire si rotunjire a brosurilor. Reglarea diferitelor dimensiuni ale brosurii necesita doar câteva secunde, se face setarea dimensiunilor pe panoul de control si DBM-350/350T va face restul reglajelor în mod automat.