Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
CONSUMABILE » Folii cu reactie la toner » Folie cu reactie la toner - auriu / argintiu

Folie cu reactie la toner - auriu / argintiu

 


Folie cu reactie la toner - culoare auriu / argintiu


Foliile cu reactie la toner prezintă rezultate asemănătoare cu cele ale foliilor de poleire la cald (efectele metalice pe care le vedeti pe felicitări, coperti lucrari de diplomă, etc).
Foliile de poleire la cald (hotstamp) sunt recomandate pentru producția de masă și necesită o stantă - relativ scumpă care se aseaza pentru transferul de imagine între carton și matrița montată într-o presă cu suprafată incalzită.
 


Aceste folii cu reactie la toner arată  la fel ca foliile de poleire la cald (hotstamp). Diferenta se prezintă în stratul special de pe partea cu adeziv a foliei. Acest strat de acoperire, atunci când este supus la căldură si presiune, se va transfera numai pe materiale plastice. Toate imprimantele laser și copiatoarele foto-statice convenționale folosesc toner care este alcătuit 55% plastic stiren. Tot ce trebuie să faceti este să acoperiti o imagine tipărită (de preferinta listat cu culoare negru intens) cu folia specială cu reactie la toner, să o treceti printr-un echipament de laminare la cald, si rezultatul va fi asemanator cu  cel al poleirii la cald.


IN ACEASTA CATEGORIE DE PRET SE INCADREAZA URMATOARELE CULORI:

- champagne gold
- oriental gold
- silver gold