Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Brosare (legare prin lipire) » Brosare automata cu termoclei » LAMIBIND Perfect Binder 420 HM

LAMIBIND Perfect Binder 420 HM

 


Posibilitati de finantareMasina de brosat cu termoclei

Lamibind Perfect Binder 420 HM

 

DESCARCARE BROSURA

 

Lamibind Perfect Binder 420 HM este o masina de brosat cu sistem complet automat de prindere si lipire. Pregatirea masinii se face foarte simplu, prin asezarea blocului de carte, între bacuri  si retragerea mâinilor din zona de prindere. Pentru siguranta aceasta masina este dotata cu un set de bariere optice. Masina se va autoregla la fiecare carte care este plasata în zona de prindere, pentru fiecare ciclu. Unul dintre marile avantaje la aceasta masina este o placa vibratoare sub blocul de carte care permite colilor sa se aseze în mod corect înainte de inchidere.


Pentru brosare, pregatirea cotorului este cel mai important factor. De aceea masina este echipata cu cutite speciale montate pe un disc de frezare de precizie, care asigura pregatirea optima pentru suprafata de lipire.

Toate aspectele legate de procesul de legare pot fi reglate prin intermediul unui ecran touch-screen color, inclusiv latimea de deschidere a menghinei, reglarea lungimii de adeziv, timpul de brosare, presiunea asupra cotorului (în functie de grosimea copertii), latimea bigului si înaltimea discului de frezare, care, la rândul lui, poate fi ajustat pâna la 3 mm, fapt care permite brosarea unor fascicule faltuite prealabil.

Dispune de echipamente de automatizare a productiei,  cum ar fi sistemul pneumatic de alimentare a copertii, sau sistemul integrat de biguire a copertii. Biguirea pentru latimea cotorului este setat automat asigurându-se ca fiecare carte va fi legata perfect.

Perfect Binder 420 dispune de o interfata foarte usor de utilizat, cu ecran tactil, care ajuta operatorul sa se simta în largul sau în timp ce îi ajuta sa faca carti de calitate profesionala de fiecare data. Componentele fiabile sunt coloana vertebrala a fiecarei masini reusite, de aceea LAMIBIND a implementat cele mai stabile sisteme electronice si componente electrice.

Bazin separat pentru ungere cotor si ungere laterala cu discuri. Viteza variabila in functie de lucrare, stacker de primire a cartilor brosate. Reglaj din touch screen a aplicarii in lungime a termocleiului si pozitionarea blocului de carte fata de coperta, senzor de coperta, frezare reglabila (0-3 mm) sau crestare; extractor praf de hartie. Masa vibratoare pentru bloc interior carte. Alimentare automata a copertii cu biguire.


 

 

SPECIFICATII PERFECT BINDER 420 HM

masina de brosat cu termoclei total AUTOMATA


Legare: termoclei
Dimensiunea maxima a cartii: 420 mm (lungime cotor)
Dimensiunea minima a cartii:120 mm (lungime cotor)
Capacitate rezervor termoclei: 2 kg
Grosime max. cotor: 50 mm 
Grosime min. cotor: 1 mm
Grosime min. cotor cu biguire: 3 mm

Timp de preîncalzire: aprox. 20-25 min.
Viteza maxima (cicluri): 500 cicluri/ora                                     
Prelucrare cotor: cu sau fara frezare 0-3 mm sau crestare
Depunere termoclei: automata
 

OPTIONALE Perfect Binder 420 HM

Detector ultrasonic coala dubla (ultrasonic double sheet detection)
Extractor de vapori termoclei (glue fume extractor)
Cititor cod de bare (Bar code reader)
Set role de biguire suplimentar (additional scoring wheel set)