Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Brosare (legare prin lipire) » Brosare cu PUR » LAMIBIND Millbind 420 PUR

LAMIBIND Millbind 420 PUR

 


Masina de brosat cu PUR si EVA Millbind 420 PUR

Descarca brosura aici


Millbind 420 este un membru al familiei de produse LAMIBIND, si are toate functiile necesare si chiar mai mult, care pot fi cerute de o imprimerie medie sau mare.

De asemenea, este echipat cu un unic sistem închis de aplicare PUR "de înalta presiune", care a facut ca Lamibind sa fie invidiata de toate celelalte firme producatoare de masini de brosat PUR. Atât la nivelul cotorului, cat si la aplicarea laterala - adezivul este PUR. Mai mult decât atât, este si o masina hibrid, astfel ca pot fi utilizate separat atât adezive EVA cât si PUR în acest aparat.

FIIND CIRCUIT INCHIS, NU TREBUIE ARUNCAT ADEZIVUL PUR RAMAS DUPA TERMINAREA LUCRARII SAU INTRERUPERII MAI LUNGI DE 3-4 ORE, (CA SI IN CAZUL CIRCUITELOR CU BAZIN DESCHIS) SI NICI NU PREZINTA RISCURI DE INHALARE A GAZELOR NOCIVE (CANCERIGENE!) ELIBERATE DE ADEZIVUL PUR!!!

Este masina perfecta pentru productie de serii mici si medii. Lumânarea PUR de 2 kg ofera un flux de productie bun, de înalta eficienta si cu mai putine deseuri! Pentru aplicarea PUR, pregatirea cotorului este cel mai important factor. De aceea masina este echipata cu cutite speciale montate pe un disc de frezare de precizie, care asigura pregatirea optima pentru suprafata de lipire.

Toate aspectele legate de procesul de legare pot fi reglate prin intermediul unui ecran touch-screen, inclusiv latimea de deschidere a menghinei, reglarea lungimii de adeziv, timpul de brosare, presiunea asupra cotorului ( în functie de grosimea copertii), si înaltimea discului de frezare, care, la rândul lui, poate fi ajustat intre 1 si 3 mm, fapt care permite brosarea unor fascicule faltuite prealabil.

Componentele fiabile sunt coloana vertebrala a fiecarei masini reusite, de aceea LAMIBIND a implementat cele mai stabile sisteme electronice si componente electrice. 


SPECIFICATII:  Millbind 420 PUR

 
cu sistem de frezare sau crestare
Legare: cu poliuretana sau termoclei
 Dimensiunea maxima a cartii: 420 mm (lungime cotor)
Dimensiunea minima a cartii:100 mm (lungime cotor)
Capacitate rezervor adeziv: 2kg
Grosime max. cotor: 50 mm 
Timp de preîncalzire: aprox. 15-25 min. 
Viteza maxima de lucru: 450 cicluri/ora  
Prelucrare cotor: crestare / frezare max. 3 mm
Depunere poliuretana / EVA : automata
Alimentare: 220 V, 50 Hz
NECESITA COMPRESOR EXTERN.

 

 MOMENTAN ACEST ECHIPAMENT NU ARE INREGISRARE VIDEO.