Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Brosare (legare prin lipire) » Brosare cu PUR » LAMIBIND Megabind 420 PUR

LAMIBIND Megabind 420 PUR

 


Masina de brosat cu PUR si EVA

LAMIBIND Megabind 420 PUR

    

Megabind 420 PUR este un membru al familiei de produse LAMIBIND, si are toate functiile necesare si chiar mai mult, care pot fi cerute de o imprimerie medie sau mare.

De asemenea, este echipat cu un unic sistem închis de aplicare PUR "de înalta presiune", care a facut ca Lamibind sa fie invidiata de toate celelalte firme producatoare de masini de brosat PUR. Atât la nivelul cotorului, cat si la aplicarea laterala - adezivul este PUR. Mai mult decât atât, este si o masina hibrid, astfel ca pot fi utilizate separat atât adezive EVA cât si PUR în acest aparat.

FIIND CIRCUIT INCHIS, NU TREBUIE ARUNCAT ADEZIVUL PUR RAMAS DUPA TERMINAREA LUCRARII SAU INTRERUPERII MAI LUNGI DE 3-4 ORE, (CA SI IN CAZUL CIRCUITELOR CU BAZIN DESCHIS) SI NICI NU PREZINTA RISCURI DE INHALARE A GAZELOR NOCIVE (CANCERIGENE!) ELIBERATE DE ADEZIVUL PUR!!!

Este masina perfecta pentru productie de serii mici si medii. Lumânarea PUR de 2 kg ofera un flux de productie bun, de înalta eficienta si cu mai putine deseuri! Pentru aplicarea PUR, pregatirea cotorului este cel mai important factor. De aceea masina este echipata cu cutite speciale montate pe un disc de frezare de precizie, care asigura pregatirea optima pentru suprafata de lipire.

Toate aspectele legate de procesul de legare pot fi reglate prin intermediul unui ecran touch-screen, inclusiv latimea de deschidere a menghinei, reglarea lungimii de adeziv, timpul de brosare, presiunea asupra cotorului ( în functie de grosimea copertii), latimea bigului si înaltimea discului de frezare, care, la rândul lui, poate fi ajustat pâna la 3 mm, fapt care permite brosarea unor fascicule faltuite prealabil.

Este echipat cu un sistem pneumatic de alimentare a copertii, respectiv cu un sistem integrat de biguire a copertii. Biguirea pentru latimea cotorului este setat automat asigurându-se ca fiecare carte va fi legata perfect.

Componentele fiabile sunt coloana vertebrala a fiecarei masini reusite, de aceea LAMIBIND a implementat cele mai stabile sisteme electronice si componente electrice.
 

 

SPECIFICATII Megabind 420 PUR


Legare: PUR sau EVA
Brosare automata, cu sistem de frezare sau crestare
Dimensiunea maxima a cartii: 420 mm (lungime cotor)
Dimensiunea minima a cartii:100 mm (lungime cotor)
Capacitate rezervor termoclei: 2 kg
Grosime max. cotor: 50 mm 
Timp de preîncalzire: aprox. 15-25 min. 
Viteza maxima de lucru:500 cicluri / ora                                     
Prelucrare cotor: frezare
Depunere adeziv: automata
Alimentare: 380 V / 230 V
NECESITA COMPRESOR EXTERN.


PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI DESCARCA BROSURA ECHIPAMENTULUI IN LIMBA ENGLEZA AICI:

DESCARCARE