Unitati de primire Multigraf

Multigraf este o companie care imbratiseaza tehnologia si inovatia. Acceptarea provocarilor a fost intotdeauna motto-ul companiei.

Multigraf a aparut pe piata in urma cu 40 de ani, inca de atunci au fost recunoscuti ca fiind o companie inovatoare, care ofera solutii de finisare pentru imprimare. In acest domeniu, solutiile flexibile care functioneaza cu eficienta au fost intotdeauna in centrul atentiei.

Odata cu evolutia tehnologiei, trecerea de la masinile mecanice la cele digitale a fost o provocare, dar raspunsul a fost tehnologia elvetiana. Acest lucru a permis ca, experienta acumulata de-a lungul timpului sa fie transferata catre o noua generatie de masini digitale. Prin inovatie s-au putut diferentia de concurenta.

Astfel s-a creat o baza solida pentru viitoarele evolutii tehnologice, acest lucru o arata si numeroasele conexiuni pe care compania le are in intreaga lume.

Multigraf PST-52 Pile Stacker

Este o solutie de stivuire in linie, care realizeaza stivuirea de hartie de inalta calitate. PST-52 este echipat cu doua carucioare demontabile. Odata ce stiva este plina utilizatorii scot pur si simplu caruciorul complet, o inlocuiesc cu cea de-a doua goala si continua productia. Exista si posibilitatea achizitionarii de carucioare suplimentare, pentru imbunatatirea productiei.

Daca esti in cautarea unui dispozitiv de stivuire profesional si de calitate ridicata, PST-52 este raspunsul, fiind conceput pentru a creste productivitatea companiei tale.

Avantaje:
  • Are un design modular;
  • Poate fi echipat cu un dispozitiv de alimentare pe baza de aplciatii standard;
  • Receptia, se face una cate una.
Stivuitoarele PST, sunt utilizate in principal pentru a primi hartie, carton, foi PVC, etc. de la masini precum laminatoare, masini de imprimat cerneala cu jet si altele.

Daca ai nevoie de echipamente Multigraf, cere oferta Nis Electronics.