Comagrav este un producator de rutere CNC multifunctionale de calitate superioara si de plotere digitale. Compania a aparut pe piata in anul 1999 si de atunci sunt specializati in dezvoltarea si producerea celor mai noi tehnologii de taiere, frezare si gravare a unei game variate de materiale cum ar fi: lemn, matriale plastice si spuma. Masinariile produse de Comagrav sunt utilizate cu succes in domeniile industriale, fabricarii semnelor si ambalajelor din intreaga lume. Datorita echipei de cercetare si experienta pe piata, Comagrav ofera solutii personalizate ideale si servicii profesionale. Compania ofera spre comercializare o gama de trei routere diferite din punct de vedere al constructiei si performatelor acestora. Deoarece multifunctionalitatea este filozofia companiei, ai nevoie de o singura masina pentru a directiona, grava, taia cu un cutit sau scana.

Comagrav Notus Plus este cel mai performant router din gama Comagrav, iar serviciile prestate cu acest router sunt de o calitate exceptionala. Gama de routere profesionale de la Comagrav vine cu o unitate de control PILOT avansata care ofera un dinamism maxim si taieturi superioare care garanteaza cea mai inalta calitate pentru clienti. Comagrav Notus Plus este un router foarte eficient pentru utilizatorii profesionisti. Modul in care a fost construit il face potrivit in special pentru prelucrare plasticului, lemnului, aliajelor de aluminiu si compozitelor sandwich. Un cutit oscilator de inalta performanta taie spuma, cartonul ondulat, cauciucul, materialele de etansare si alte materiale cu cerinte specifice. Platforma din otel este o mare diferenta in ceea ce priveste calitatea si satabilitatea taierii fata de routerul de baza Notus CNC.


Comagrav Notus a fost proiectat pentru lucrari de prelucrare a lemnului, aluminiului, otelului si pentru fabricare plasticului dur. Taierea optionala si capetele tangentiale fac din NOTUS o adevarata masina multifunctionala, care acopera o gama larga de materiale care pot fi prelucrate. Servomotoarele de pe toate axele constituie o sursa excelenta de energie pentru acest sistem profesional.

Routerele Comagrav se pot echipa cu dispozitive moderne pentru taiere, rutare, scanre. Sunt echipate pentru a satisface dorintele si nevoile de productie ale clientilor, astfel fiecare router devina un instrument unic. Cele mai populare optiuni de echipare includ un ax de rutare de 9kW cu prindere pneumatica si depozitare caruselului pentru schimbarea automata.