Ce este PFI Blade?

Duplo a introdus pe piata o masina de taiat digitala, compacta, realizata cu cele mai noi tehnologii. PFI Blade B3+ este solutia perfectă pentru a crește productivitatea și profitabilitatea afacerii tale. Fiind proiectata special pentru productia la cerere, cu tiraje mici, iti ofera o varietate de cerinte de finisaje: foi adezive, felicitari si carti de vizita in forme speciale. Aceasta masinarie iti permite taierea, stantarea si biguirea pe contur pentru o varietate de hartii. Adancimea maxima de taiere este de 1,3 mm.

Sistemul CCD cu care este echipata, va trage automat fisierul de taiere care se potriveste cu software-ul PFI Connect.
Suportul universal poate tine 3 unelte simultan. In plus, datorita optimizarii software-ului PFI Connect se pot procesa si fisiere vectoriale de la Adobe Illustrator si CorelDraw. De asemenea se poate utiliza si modul de cod QR pentru o productivitate mai mare.

La ce se foloseste PFI Blade?

Tehnologia folosita de Duplo PFI Blade B3+ te poate ajuta sa creezi produse noi pe care ulterior le vei putea comercializa pe noi piete. Poti produce cutii pentru tiraje mici la preturi rentabile, cu un decor inedit. Un alt mod in care poti capta atentia potentialilor clienti este acela de a trimite filmulete cu ce este capabila sa realizeze aceasta masinarie.
Duplo PFI Blade B+ este ideala pentru a colabora cu diferite companii care nu au facilitatea de imprimare digitala pentru cutii de tiraje mici. Poti seta masinaria pentru ghidaje simple de taiere sau pentru adevarate opere de arta digitala primite de la client.

Este practica?

Principalul motiv pentru care poti achizitiona PFI Blade B3+ este usurinta de utilizare a software-ului. Poti realiza cutii mici cu flexibilitatea de a modifica matrita in timp real fara costul suplimentar al unei matrite noi. In plus daca intampini diferite probleme, asistenta de la Duplo te va ajuta sa le rezolvi simplu si rapid.
Poti achizitiona PFI Blade B3+ de pe site-ul nostru, cere oferta acum