Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Taiere pe contur » TOSINGRAF Digifust 6080

TOSINGRAF Digifust 6080

 


TOSINGRAF Digifust 6080
 

DIGIFUST 6080 este un aparat de decupat cu suport plat, care satisface cererea clientilor la cerere, volum mic si ambalaje personalizate, afise, felicitari, etc. Este un echipament special cu cap multifunctional pneumatic ce poate taia, bigui si perfora în functie de instrumentul instalat si de desenele stabilite pe software-ul usor de utilizat. Se poate adapta oricaror materiale de pâna la 5 mm grosime. Datorita presiunii pneumatice micro-reglabile, se pot efectua opera?ii foarte precise cum ar fi ritzuirea pentru autocolante. Lucrarile maxime care se pot realiza sunt de 80x60cm. DIGIFUST 6080 poate realiza finisari pe diverse materiale, inclusiv forex, PVC, plastic, film, hârtie, carton, carton ondulat si multe altele, pâna la 5 mm.Masina include:

- Cap de taiere 90° pentru diverse materiale (instrumentul GRAY): datorita suportului teflon, acesta ofera o suprafata stabila de taiere care asigura o taiere mai eficienta si mai precisa chiar si pe materiale groase (maxim 5 mm) si rezistente.
Acesta include un set de 100 de lame de rezerva.

- setul de scule pentru perforare si taiere: setul de scule pentru stantare, taiere si perforare, compus din 7 role cu geometrie diferita, poate acoperi toate necesitatile pentru diferite solutii de ambalare pe materiale cum ar fi carton ondulat de 1 sau 2 mm, carton rigid si polipropilena.

- Software-ul V-Studio: software usor de utilizat care controleaza fiecare etapa a procesului de lucru.

- Camera pentru detectarea marcajului: garanteaza alinierea corecta a desenului cu pozitia actuala a materialului imprimat.


OPTIONALE:

- Kit de upgrade vacuum - numai pentru modelul Digifust 6080 Vacuum ready.  Include pompa vacuumatica, valvele si furtunele de legatura.

- Blue Tool - Unealta de taiere la 45° pentru taiere cu fata in jos. Ideal pentru rame, suporti, taiere-V.

- Red Tool - Unealta de taiere la 45° pentru taiere cu fata in sus. Ideal pentru rame, suporti, taiere-V.

- Purple Tool - Unealta de embosare.

- Gold Tool - Unealta de desen. Suport creion / stilou pentru desene si  scriere CAD.

- M3 Packaging Software: Aplicatie software care ajuta Digifust 6080 sa reduca timpul de productie si pierderile, multumita a peste 500 modele de cutii personalizabile.