Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


IDEAL 4705

 


Ghilotina manuala IDEAL 4705

   Ghilotinele IDEAL sunt recomandate pentru taieri de mare precizie a hârtiei, cartonului. Ghilotina manuala IDEAL 4705 are o lungime de taiere de 475 mm, cu o adâncime de taiere de 455 mm poate taia dintr-o coala format SRA2 doua coli SRA3. Actionarea cutitului este mecanica si are un sistem de protectie cu clapeta. Raportul calitate-pret al acestor ghilotine este deosebit. Dotarea standard este fara stand de lucru.

”SCS“ - sau Safety Cutting System de la IDEAL înseamna mai multe masuri de protectie: o clapeta transparenta de siguranta (se blocheaza automat în timpul taierii); plastic transparent de protectie a mâinilor pe partea din spate a mesei; pârghie de siguranta (blocheaza mânerul ghilotinei în pozitia superioara); schimbarea simpla si în siguranta a cutitului fara necesitatea demontarii panourilor; accesoriu de schimbare a cutitului cu acoperirea lamei; reglajul adâncimii cutitului din exteriorul ghilotinei; posibilitatea de schimbare / întoarcere a baghetei-contracutit din exteriorul ghilotinei.

 

Siguranta SCS

   Toate ghilotinele IDEAL sunt testate din punctul de vedere al conditiilor de siguranta si aprobate de laboratoare independente.

 

Reglaj de precizie

   Ghilotinele IDEAL 4705 sunt echipate cu un sistem de reglare a dimensiunii taierii tip scala ce permite reglajul tamponului opritor într-un mod foarte simplu si totodata precis.
 

Presare manuala

   Pe partea superioara a ghilotinelor IDEAL 4705 se afla un mâner de presare rotativ, care cu ajutorul unor ghidaje speciale asigura presarea uniforma a hârtie pe toata suprafata de taiere.

 

Cutite Solingen

   Ghilotinele IDEAL sunt echipate cu cutite SOLINGEN care pot fi reascutite.

 

SPECIFICATII
  Ideal 4705
Lungime taiere
  475 mm
Capacitate
  max. 70 mm
Fractiunea ramasa     
  min. 30 mm
Adâncimea mesei
  455 mm
Presare hârtie
  mâner rotativ
Actionare cutit
  manuala
Dimensiuni
  590 (1270) x 1000 x 890 mm
Greutate
  85 kg (93 kg cu stand)