Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Stantare si rotunjire colturi » Masini de stantare » F-Mark Automatic Sheet Fed Die Cutter

F-Mark Automatic Sheet Fed Die Cutter

 


F-Mark Automatic Sheet Fed Die Cutter 

echipament taiere automata pe contur cu alimentare continua a colilor

F-Mark Automatic Die Cutter este un echipament destinat alimentarii automate si a taierii pe un contur dat a colilor A3 sau A4 fara sa mai fie nevoie de un operator. Echipat cu o camera precisa cu tehnologie eye-mark, F-Mark permite citirea rapida a marcajelor de inregistrare cu o precizie de 0,2 mm. Una din caracteristicile unice ale acestui echipament este aceea ca, in functie de grosimea materialului,  poate folosi pana la 120 de coli continuu in acelasi ciclu, fara intrerupere, dar cu abilitatea de adauga noi coli atat timp cat este nevoie fara a intrerupe procesul de taiere.

 


Alinierea perfecta a folilor este obtinuta prin citirea marcajelor de inregistrare individual pentru fiecare coala, cu ajutorul unei camere echipate cu tehnologia F-Mark ce realizeaza ajustarile marcajelor intr-o fractiune de secunda.

Algoritmii software compenseaza orice distorsiune aparuta din procesul de imprimare care sa permita taierea precisa cu margini minime. Exista si o optiune de a crea si taia linii perforate in lucrarile dvs.

Pe langa taierea de material cu suport (tip autocolant), F-Mark este excelent pentru taierea in intregine a materialului (la fel ca la stanta) ceea ce il face o solutie perfecta pentru clientii care cauta sa produca ambalaje, carti de vizita, felicitari, etc.

Parametrii de taiere setati de software permit folosirea de marcaje de inregistrare mici pana la doar 4 mm permitand maximizarea foii si minimizarea pierderilor.

In functie de natura materialului care se proceseaza si de complexitatea liniilor de taiere, viteza medie de taiere a fiecarei foi este de 30-40 sec.

 

F-Mark ruleaza sub un software proprietar care accepta fisiere Illustrator si CorelDraw.

 

Caracteristici tehnice:

* Functi de taiere: taiere automata pe un contur dat a materialelor gata imprimate, kiss cut (taiere material tip autocolant), die cut (taiere totala material, similar cu stanta), biguire, taiere perforata

* Marimea maxima a colilor taiate - Super A3 (330 x 483 mm)

* Marimea minima a colilor taiate - A4

* Alimentare coli - 40-120 coli (in functie de grosime)

* Grosime carton: 150 - 350 g

* Tip alimentare - alimentare pneumatica continua coli

* Viteza maxima de taiere: 30-40 coli/minut

* Software proprietar ce ruleaza sub Windows sau IOS

* Accepta fisiere CorelDraw sau Illustrator

* Functie de corectare automata a abaterillor de imprimare - cu camera cu tehnologie eye-mark

* Detectare automata marcaje de inregistrare - camera cu precizie de 0,2 mm

* Dimensiuni: 700 x 810 mm

* Dimensiuni totale (inclusiv tava): 700 x 1160 mm

* Alimentare 230V, 50Hz, 5A

* Nu necesita compresor

 

Simplu si extrem de eficient, un sistem unic pentru realizarea de etichete personalizate, indiferent de forma sau numar  - urmariti prezentarea video a masinii I-Mark (produs asmemanator cu F-Mark):CUTITE DE TAIERE / STANTARE:


Cutting mat teflon CE6000-40
Suport  cutit 1,5 mm (VARF rosu) - PHP33-CB15N-HS
Cutit cutter-plotter 1,5 mm (roșu 45º) - CB15U
Perfect si economic pentru detalii sau materiale cu duritate ridicata (High Intensity Reflective Film sau 3M DG (Diamond Grade), cauciuc pentru sablare) sau cu grosime mare (carton).
 
Cutit cutter-plotter 1,5 mm (45º) - CB15UA
Lame supersteel (tungsten carbide) cu duritate foarte ridicata folosite pentru High Intensive Reflective Film sau 3M DG (Diamond Grade) / sticla (semne de circulatie).
 
Cuțit standard
Cutit cutter-plotter PREMIUM 0,9 mm (albastru, supersteel blade - 45º) - CB09UA (cu arc) / CB09UB (fara arc).
Vine in echiparea standard. Perfect pentru autocolant, hartie, film pentru transfer termic, catifea pentu transfer termic (flock), carton pana la 350 g (materiale cu grosimea sub 0,5 mm - lungimea maxima a muchiei taietoare).
Pentru anumite materiale dure s-ar putea sa fie necesar sa repetati decuparea.