Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
PREVENTIE COVID-19 !!! » Echipamente de sterilizat » MTEX PHYS - sterilizare cu UVC

MTEX PHYS - sterilizare cu UVC

 


MTEX PHYS - sterilizare cu UVC

Descarcă broșura


MTEX PHYS este o gamă de echipamente care sunt concepute pentru a optimiza oriunde este nevoie de sterilizarea obiectelor de îmbrăcăminte încălțăminte și accesorii, asigurându-vă că toate produsele dvs. sunt păstrate curate și gata să fie încercate sau folosite de clienții dvs. PHYS va asigura că toate articolele să fie 99%  fără virus și gata de probare sau purtare în siguranță. Aceste echipamente pot fi folosite în magazine de haine, încălțăminte, accesorii, hoteluri, saloane SPA și de înfrumusețare, săli de gimnastică, cabinete medicale, etc.
 
PHYS are un sistem inovator de sterilizare care combină radiațiile UVC și ozonul despre care se crede că este dublu eficient în uciderea SARS-CoV-2 - Coronavirus care cauzează boala COVID-19 (Sursa: National Center for Biotechnology Information (NCBI) and International Ultraviolet Association (IUVA)). UVC este o undă UV puternică, undă scurtă, care previne infecția prin inhibarea creșterii sau acțiunii microorganismelor, bactericid, dezinfectant., complet absorbită de stratul de ozon și atmosferă.

PHYS măsoară consumul de energie în funcție de articolele dvs. (RFID sau QR / Coduri de bare) și numărul de sterilizări. Acest echipament se sincronizează wireless cu computerele și smartphone-urile pentru a transmite datele dvs. în diagrame inteligibile pentru a vă putea face o evaluare.
 
PHYS are o tehnologie contactless care poate fi integrată sub forma unui card. Aceasta permite deschiderea ușii în siguranță fără frica de a contacta viruși. De asemenea, este dotat cu un sistem automat de curățare pentru camera interioară.