Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Parteneri » Furnizori » MTEX Portugal

MTEX Portugal

 


MTEX - NS Portugalia

     Fondată în 2010 pentru a dezvolta și produce imprimante cu jet de cerneală large format, compania a ajuns astăzi la dimensiunea, expertiza și capacitatea de producție a unui producător global.   În scenariul industrial european, Portugalia nu poate fi comparabilă cu Germania sau Italia. Cu toate acestea, regiunea sa nordică găzduiește unul dintre cele mai avansate districte textile din lume și este, de asemenea, renumit pentru centrele sale de cercetare de ultimă generație.

      Astfel, Eloi Ferreira,  „Vasco da Gama al industriei tipografice”, a fondat MTEX ​​NS, unul dintre cei mai vibranți producători de imprimante cu jet de cerneală până în prezent. Inițial, MTEX ​​a fost considerat a fi doar un alt mic producător care a căutat solutii în arena de imprimare textilă ultra-competitivă. După expunerea echipamentelor sale la DRUPA 2016, compania portugheză a creat marca New Solution și primele sale mașini cu jet de cerneală pentru etichete.

      Ceea ce face MTEX NS atipic este apariția sa ca o companie de producție cu ciclu complet. (MTEX NS este noul nume de marcă, introdus în acest an, care le combină pe cele două existente.) Puțini producători au această capacitate de a produce in ciclu complet, în special cei fără o istorie de zeci de ani de construcție mecanică în spatele lor.
    
     André Jacques, VP-ul vânzărilor și marketingului companiei, a confirmat poziția unică a MTEX NS, cu satisfacție, în timp ce ne-a arătat depozitul de materii prime, lângă departamentul de tâmplărie.
„Putem cumpăra materii prime și să le prelucrăm exact așa cum ne dorim. Le transformăm într-un șasiu de tipar sau orice altă componentă a mașinilor noastre”, spune Jacques, care vine la MTEX NS după o lungă carieră lucrând cu companii multinaționale de băuturi.

 

   În sectoarele în care aplicațiile sunt complexe, accentul pe clienți s-a mutat progresiv de la produs la proces. Din acest motiv, demonstrațiile necesită tot mai multe investiții, spațiu, timp și personal. MTEX NS Customer Innovation Center este un showroom avansat, unde imprimantele sunt flancate de module integrate și unități de finisare. În fiecare an se organizează aici o sută de demonstrații.