Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Numarat coli » Uchida Countron T-350

Uchida Countron T-350

 


UCHIDA COUNTRON T-350
 

DESCARCA BROSURA

 

Numararea colilor ce urmeaza a fi prelucrate, fie ele tiparite sau nu, este o operatie importanta în procesul de finisare tipografica. Înainte de livrarea catre client, orice lucrare executata la coala (pliante, fluturase, etc.) trebuie numarata pentru a putea fi facturata. Deasemenea trebuie numarate colile identice care vin legate în bloc (formulare tipizate, blocuri de retete, etc.). Numararea colilor se poate executa manual sau cu ajutorul unor masini de numarat coli.

     
 
UCHIDA COUNTRON T-350

 

Masina electrica de numarat coli COUNTRON T-350 este varianta compacta din gama larga de masini de numarat fabricate de UCHIDA JAPONIA. Masina de numarat coli COUNTRON T-350 poate numara colile cu o viteza uluitoare, dar totodata cu o acuratete iesita din comun. Utilizarea masinilor de numarat coli Uchida Countron este foarte simpla. Dupa ce se alege functia presetata pe care dorim sa o execute, se apasa pe butonul START.
 

     Masina de numarat coli COUNTRON T-350 poate fi folosit pentru numararea colilor de cele mai diverse tipuri si dimensiuni. COUNTRON T-350 are câteva functii speciale, cum ar fi de exemplu inserarea unor semne de separare dupa un numar prestabilit de coli sau posibilitatea de numarare a colilor de dimensiunea cartilor de vizita (55 x 90 mm).


 

SPECIFICATII

 

Countron T-350

Gramaj hârtie

 

22 - 128 g/mp

Viteza de lucru

 

max. 1.500 coli/minut

Introducerea semnelor de numarare    

 

variabil între 2-1000 coli

Dimensiunea colilor

 

minim 55 x 90 mm

 

 

maxim 300 x 420 mm

Înaltimea teancului de coli

 

maxim 110 mm

Semne de separare

 

role de 6 mm x 100 ml

Panou de comanda

 

cu afisaj digital

Dimensiuni

 

440x703x695 mm

Înaltimea mesei

 

290 mm

Greutate neta

 

80 kg