Solutia inovativa de lacuire selectiva 3D UV oferita prin echipamentul tipografic Duplo DuSense Sensory Coater reprezinta astazi o noua tendinta in industria tipografica, revolutionand intru totul acest domeniu. Echipamentul de lacuire selectiva DUPLO DuSense este o unitate de lacuire compacta tip inkjet conceputa pentru LACUIREA SELECTIVA  3D cu lac UV a lucrarilor tiparite pe tipar digital sau offset. Dispune si de posibilitatea de reglare a grosimii suprafetei de lac UV – pana la obtinerea efectului de embosare. Duplo DuSense combina usurinta de utilizare cu o precizie mare, pentru a produce cele mai multe solutii productive la cel mai mic cost de intrare pe piata.

Pe masura ce tiparea digitala devine tot mai populara, firmele sunt nevoite sa gaseasca specialisti pentru pietele de nisa, unde capacitatea de a oferi o solutie care sa conduca la satisfactia clientilor si la rezultate reale, invinge pretul produsului. Echipamentil DUPLO DuSense permite utilizatorului sa se diferentieze de competitori intr-o piata supraaglomerata, unde preturile de imprimare coboara pe zi ce trece.
DUPLO DuSense poate prelua coli pana la format B3+  pe lungime (364x740mm) si poate realiza  lacuire selectiva atat pe lucrari tiparite offset sau digital, cat si pe lucrari laminate. Acest echipament tipografic adauga un aspect superior lucrarilor tiparite digital, combina culorile printate cu lac selectiv, ofera un aspect deosebit cartilor de vizita, invitatiilor, cartilor postale, copertilor de carte, materialelor promotionale, cutiilor de cadouri etc.

Compania noastra este unic importator al produselor DUPLO in Romania si suntem onorati sa aducem acest echipament revolutionar la noi in tara. Pentru mai multe detalii, puteti cere oferta.
 

DUPLO, echipamente tipografice de calitate superioara

Reprezetand varful tehnologiei japoneze in materie de echipamente tipografice, DUPLO este o companie de renume mondial ce ofera o gama diversificata de produse, pentru a usura cat mai mult fiecare proces de productie. In 1995, Duplo a introdus pe piata noile echipamente de realizat brosuri, care au reprezentat pentru prima data o configuratie automata cu o operatie precisa folosita si ulterior. Evolutia finisarii traditionale a divizat businessul de tiparire si comercializare a produselor finisate.

Echipamentul Duplo DuSense combina caracteristici avansate pe o suprafata mica, care permit finisarea unor serii mici pana la medii, fara a se renunta la creativitate in defavoarea calitatii. Acest produs nou se preteaza perfect echipamentelor de tipar digital, fiind excelent datorita timpului de executare si a controlului profitabilitatii.
 

Ce noutati aduce Duplo DuSense?

  • Calitate superioara
Un cap de lacuire tip jet de cerneala de 600 dpi poate produce imagini de calitate din fisiere in format PDF / TIFF, folosind scala greyscale pentru a crea o imprimare a lacului UV de grosime variabila, de la 20 la 80 de microni, intr-o singura trecere. Pentru imprimare peste 80 de microni este nevoie de mai multe treceri.
  • Precizie standard
Camerele twin si unitatea Duplo IRM (Image Register Mark) asigura o aliniera cu o precizie de 0.2 mm de-a lungul colii. Cu un sistem de setare automata si reglaj pentru fiecare coala, de la mic la mai mare, oblic (rotatie) si rasucire (distorsionat) care sunt deosebit de frecvente dupa laminare. Toate acestea sunt efectuate in timp real.
  • Utilizare facila
Se permite realizarea unor lucrari complexe cu reglaj rapid, ce pot fi salvate si retiparite ulterior.
Duplo DuSense este compatibil cu PC-urile Windows, precum si cu alte programe compatibile cu acest sistem de operare (Acrobat, de exemplu).
  • Un luciu deosebit
Masina de lacuire selectiva 3D Duplo DuSense a fost conceputa pentru a fi compatibila cu sistemul HP electroink, respectiv pentru lucrari laminate cu OPP pe suprafete offset si coroana pentru a realiza 99 de straturi de lacuire selectiva UV.
  • Productie eficienta
Duplo DuSnese acepta o dimensiune a colilor de pana la 364 x 740 mm, facandu-l compatibil cu orice print digital in format SRA3 sau chiar B2 pe lungime. Lucrul la o viteza de 1080 coli SRA3 / B3 pe ora inseamna ca acest echipamente are functionalitatea de a rula 600 de coli de 250gsm, timp de 30 de minute (nesupravegheat).