Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Mese de taiere Flatbed » INTEC ColorCut Flatbed FB750

INTEC ColorCut Flatbed FB750

 


INTEC ColorCut Flatbed FB750

Descarcă broșura


Gama de echipamente Intec ColorCut Flatbed, stabilește noi standarde în ceea ce privește costul, flexibilitatea și viteza.
Tăierea și biguirea digitală a oricărei forme se poate face pe hârtie, carton, plăci, suporturi pentru etichete sau suporturi sintetice de până la 600 microni, direct de pe desktop. Masa vacuumatică asigură o fixare foarte bună a suportului, în timp ce sistemul cu senzor optic integrat sau sistemul de camere CDD oferă precizie la tăiere și biguire. Cu ajutorul softului 
Unul dintre cele mai interesante avantaje este faptul puteți tăia coli cu forme diferite de tăiere datorită sistemului de recunoaștere automată a codurilor QR.
 


Fără ștanțe / matrițe
Folosind o tehnologie avansată de tăiere a conturului digital, seria Flatbed urmărește liniile de tăiere setate în Adobe® Illustrator® sau CorelDRAW® - ceea ce înseamnă că nu este nevoie să cumpărați și să așteptați fabricarea matrițelor/ștanțelor tradiționale. Tăierea digitală este foarte potrivită și recomandată pentru procesele „on-demand”. Un simplu clic pe „START” și colile/suportul este tăiat, biguit în orice formă, instantaneu și direct de pe desktop.
Pentru mărirea productivității sunt recomandate câte două unelte, pentru tăiere și biguire. Seria Flatbed utilizează un cap de tăiere cu 2 unelte. Acest lucru permite ambelor instrumente să funcționeze împreună pentru procese precum tăierea și biguirea, într-o singură operație - reducerea timpului și îmbunătățirea productivității.
 
Producție de ambalaje versatilă și rapidă
Direcționată către sectorul producției cu tiraje mici, seria Flatbed taie o foaie tipică SRA3 în doar 30 - 40 de secunde. Acest lucru permite utilizatorilor să producă cu ușurință orice, între 10 - 1.000 de coli SRA3 pe zi.
 
Producție de etichete
De asemenea, cu seria Flatbed se pot produce etichete tăind absolut orice formă dorită.SPECIFICAȚII TEHNICE
Dimensiune max media:
 475mm x 670mm

Suprafața max de tăiere: 456mm x 640mm

Stand: inclus

Masă vacuumatică:  7500W sucțiune vacuumatică
Filtru zgomot: da


UNELTE standard: suport cuțit tăiere

                                 unealtă de biguire
                                 unealtă PEN