Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


Duplo DP-F550

 


Multiplicator digital Duplo DP-F550


DESCARCA BROSURA


Duplo DP-F550 este NOUL multiplicator digital A3 de mare capacitate, cu o rezolutie de  300x600 dpi, cu scanner încorporat si interfata spre calculator la port USB produse de firma japoneza DUPLO. Combinatia materialului din care este confectionata rola master, cerneala din soia îmbogatita cu carbon, capetele termice de imprimare de înalta calitate fac din noile multiplicatoare Duplo reprezentantii de vârf ai tehnologiei HDI (High Definition Image).
 
          Noile multiplicatoare digitale Duplo pot imprima pe hârtie, carton si chiar pe plicuri cu fereastra cu o viteza de pâna la 150 de coli pe minut si cu un consum de energie de 240 W pe ora. Costul pe copie la Duplo DP-F550 scade vertiginos pe masura ce creste numarul de copii, ajungând sa consume 75% din necesitatile de energie si consumabile ale celorlalte multiplicatoare conventionale.
 
          Pentru utilizatorii care produc des copii ale unui document în mai mult de 30 de exemplare, Duplo DP-F550 este solutia ideala care ofera economie, multilateralitate si productivitate. Proiectul excelent si designul simplu ascund un caracter vrednic de încredere cu un tiraj de un milion de exemplare pe an preconizat drept tiraj normal. Noua tehnologie HDI presupune si o altfel de aliniere a fibrelor rolei master, astfel încât numarul imperfectiunilor în tiparire sa scada vertiginos.
 
         Variatele moduri de imprimare presetate pot atinge cote incredibile de calitate. În momentul pornirii, calitatea imprimarii este optimizat în mod automat astfel încât copia sa fie identica cu originalul. Datorita faptului ca luminozitatea imprimarii, luminozitatea masterului si contrastul imprimarii pot fi controlate independent, se pot realiza chiar si lucrari cu cerinte speciale privind calitatea.

     Cu o viteza maxima de 150 pagini pe minut (A4) si un timp de executare a masterului de doar câteva secunde, un tiraj de 1.000 de copii se poate realiza în mai putin de 10 minute de la pornirea aparatului.

 
     Duplo DP-F550 si DP-F850 au fost proiectate pentru un consum de energie deosebit de redus. Nu necesita timp de încalzire, si programul de economisire a energiei în mod stand-by porneste automat dupa 5 minute de inactivitate. Chiar si în timpul lucrului la viteza maxima aparatul va consuma doar 240 de wati pe ora. Din punct de vedere energetic modelele HDI (din care fac parte si DP-F550 si DP-F850) sunt printre cele mai eficiente aparate construite vreodata. Duplicatoarele functioneaza pe principiul ”balantei economice”: cu cât creste productia, cu atât scade costul pe copie. Multiplicatoarele digitale devin cele mai eficiente la un tiraj între 30 si 5.000 de copii, pretul unei copii ajungând la fractiunea pretului copiei facute pe copiator.
 
    Un panou de comanda cu afisaj sensibil la atingere (touch screen) îndruma operatorul de-a lungul procesului de imprimare. Functii caracteristice, cum ar fi previzualizarea tiparirii, selectia modului de tiparire, ajustarea pozitiei imaginii, cantitatea tiparita, marire-micsorare sau viteza sunt acum foarte usor de reglat.
 
     Duplo DP-F550 are un mecanism de alimentare care permite tiparirea pe felicitari, carti postale si plicuri. Procesul de tiparire fara încalzire permite prelucrarea chiar si a plicurilor cu fereastra sau a celor cu adeziv.
 
     Scannerul mobil pozitionat pe partea superioara a duplicatorului permite atât copierea colilor cât si a cartilor legate. Functia speciala de eliminare a umbrei de carte înseamna ca în timpul scanarii nu se copiaza umbra lasata de partea de îmbinare a colilor.
 
     Duplo DP-F550 este dotata cu interfata spre calculator tip USB, care permite tiparirea materialului direct de pe computer. Astfel calitatea tiparului nu scade cu nimic în procesul de scanare. Optional se poate monta un kit LAN pentru folosirea multiplicatorului în retea.
 
     Datorita imprimarii la rece colile se pot reintroduce în aparat si prin schimbarea cilindrului de culoare se pot face tipariri în mai multe culori. Duplo ofera cerneluri în 12 culori standard disponibile din stoc sau orice alta culoare la comanda. Multiplicatorul Duplo DP-F550 are un sistem unic de adaptare a cernelii la conditiile de imprimare. Indiferent de conditiile de lucru (caldura sau frig) aparatul omogenizeaza cerneala la o consistenta optima înainte de a începe procesul de imprimare pentru a garanta o calitate optima si a preveni pierderile.
 
     Daca este nevoie, multiplicatorul DP-F550 poate marca o anumita cantitate de coli tiparite prin introducerea de marcaje între seturi. Cu ajutorul unui sistem optional, numit ADF (Automatic Document Feeder) se pot introduce spre copiere pâna la 80 de coli originale, care în functie de reglaj vor fi pe rând preluate, scanate, apoi copiate într-un numar prestabilit de copii. Deasemenea este posibila si combinarea a doua documente într-unul singur. Cu ajutorul noului afisaj LCD de calitate superioara, acum exista posibilitatea de a previzualiza documentul care urmeaza a fi tiparit. Astfel se poate ajusta pozitia ei pe hârtie, distanta de la margini, etc.
 
 
SPECIFICATII
 
Duplo DP F550
Tip scanner
 
mobil
Rezolutie
Prima copie
 
300x600 dpi
 
18 secunde
Viteza de copiere
 
45-150 copii/minut
Dimensiunile originalului
 
293x428 mm
Dimensiuni min. hârtie
 
100x150 mm
Dimensiuni max. hârtie
 
297x432 mm
Suprafata max. de tiparire
 
290x423 mm
Gramaj hârtie
 
45-210 g/mp
Capacitate de alimentare
 
1.200 coli (80 g/mp)
Zoom
 
50% - 500%
Micsorare-marire
 
70% 81% 86% 115% 122% 141%
Contrast
 
5 (folie) + 5 (imprimare) + 5 (scanare) trepte
Moduri de procesare
 
6 (text, foto, t.&f., text fin, foto închis, screen)
Memorie
 
9 locatii
Eliminare umbra carte
 
da
Mod confidential
 
da
Interfata
 
dotare standard USB 1.1
Previzualizare pe LCD
 
nu
Detectarea dimensiunii hartiei
 
nu
Dimensiuni
 
1360x688x1080 mm
Greutate neta
 
100 kg