Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Gaurire hartie » Uchida KN-8

Uchida KN-8

 


  Dispozitiv de gaurire Uchida KN-8

DESCARCA BROSURA

Operatia de arhivare a documentelor prin perforare este o tehnica de legare a hârtiei care presupune gaurirea colilor cu o masina de gaurit (perforat) hârtie, apoi prinderea lor cu sfoara sau în dosare si bibliorafturi speciale. Datorita unor tehnologii inovative, producatorii de echipamente moderne de finisare au revolutionat întreg conceptul de gaurire a hârtiei, realizând gaurirea cu ajutorul preducelelor. Preduceaua este o unealta din otel special în forma de teava cu vârful ascutit care practic decupeaza o bucata din materialul perforat, în cazul nostru din hârtie.  
Masinile de arhivat Uchida sunt prevazute cu un sistem simplu de fixare a preducelei care permite schimbarea usoara a lor. Distanta dintre cele doua gauri este fixa: 80 mm. Datorita calitatii deosebite a materialului din care sunt confectionate preducelele, masina de arhivat Uchida KN-8 poate gauri dintr-o singura miscare pâna la 160 de coli, executând doua gauri de 6 mm.
 

Legarea colilor 

     Acest mod de arhivare se foloseste pentru a depozita documentele legate cu sfoara, sau în bibliorafturi, respectiv în alte coperti si suporturi de arhivare. Cu aceste masini de arhivat se pot gauri simultan 2 gauri.

 

SPECIFICATII UCHIDA KN-8

       
Nr. gauri executate simultan: 2 gauri
Capacitate max. de gaurire: 15 mm
Mod de presare a hârtiei: manual
Distanta dintre cele doua gauri: fixa - 80 mm
Distanta gaurii de la marginea hârtiei: fixa - 12,7 mm
Diametrul gaurilor: 6 mm
Dimensiuni:  163x348x375 mm
Greutate: 3,5 kg