Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Echipamente inactive » Duplo 150 CR Booklet System

Duplo 150 CR Booklet System

 


Duplo 150Cr Booklet System

 

DESCARCA BROSURA

 
DUPLO 150Cr  Booklet System este solutia pentru realizarea automata a brosurilor listate la tipar digital sau offset pe coli de GRAMAJ CARE NECESITA BIGUIRE PREALABILA. Sistemul 150Cr este compus din unitatea de biguire DC446, si este legat în linie cu unitatea de capsare-faltuire-taiere DBM-150/150T. Este un sistem de biguire-capsare-faltuire extrem de usor de utilizat si este ideal pentru procesarea efectiva si eficienta a lucrarilor de volum mic si mijlociu. Este conceput pentru a face fata provocarilor tipografiilor offset si digitale.


Configuratie modulara

Pentru sistemul de executat brosuri 150Cr Booklet System configuratia minima este:

 
  • Unitatea Duplo DBM 150/150T - unitate de capsat si faltuit. Dimensiunea maxima a hârtiei: 450*320 mm. Viteza maxima: 2.400 brosuri/ora.
 

Finisare on-line

 

Unitatea de biguire DC-446 si unitatea de capsare-faltuire DBM-150/150T alcatuiesc o linie de capsare, faltuire si rotunjire a brosurilor. Reglarea diferitelor dimensiuni de caiet necesita doar câteva secunde, pur si simplu se face setarea pe panoul de control si DBM-150/150T va face restul. Echipamentul este preprogramat pentru cele 10 dimensiuni uzuale de hârtii iar alte trei memorii stau la dispozitia operatorului pentru lucrari speciale. Viteza de lucru ajunge pâna la 1,000 brosuri/ora.  Capacitatea capului de capsare este de 5.000 de capse, timpul de reîncarcare cu capse fiind minim.  Se poate alege între capsare laterala, colt, cotor sau doar faltuire.