Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


Duplo iSaddle 2 PRO Digital System

 


1
Posibilitati de finantareDUPLO iSaddle 2 PRO Digital System


 
Linia de executat brosuri iSaddle 2 Pro Digital System de la DUPLO asigura posibilitatea productiei de brosuri pentru coli tiparite la tipar digital si offset.

Capsare în sa: Sistemul Duplo iSaddle DIGITAL System incorporeaza o tehnologie de ultima ora care permite reglajul automat si corect al tuturor parametrilor brosurii. Pâna la patru capete Hohner cu capsare simpla sau omega sunt pozitionate în mod automat, împreuna cu senzori de capsare pentru a putea fi siguri ca de fiecare data se va executa o brosura buna. 
CONFIGURATIA MINIMA:
 

Colator DSF - 6000 - Unitate de alimentare a paginilor listate în ordine de la un tipar digital sau o imprimanta digitalã color, cu posibilitatea de alimentare  a copertilor din tava nr 2.

DBMS-F - Unitate de biguire si faltuire a seturilor colationate.


DBMi Saddle Sticher - Unitate de capsat in sa, care nu necesita reglare manuala, trecerea de la o dimensiune la alta se face în câteva secunde automat, cu ajutorul unei unitati de comanda simplu de actionat. Productivitate: 5.000 brosuri/ora. Dispune de 12 memorii, în care se pot memora setarile mai des utilizate. Dimensiunea maxima a hârtiei: 356 x 508 mm.

DBMS-T Trimmer - Unitate de taiere la fata a seturilor colationate.

 
Trimmer DKT-200 - Unitate de taiere la 2 capete a brosurii, dimensiuni maxime brosura: 354x254 mm
 

Long Delivery Unit - Unitate de primire a brosurilor finite.

 

Optional se mai pot adauga:


Colator DSF - 2200 - Unitate de alimentare a paginilor listate în ordine de la un tipar digital sau o imprimanta digitalã color, cu posibilitatea de alimentare  a copertilor din tava nr 2.

Kicker - Accesoriu optional pentru marcarea seturilor de brosuri.