Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


ASM-350 / 600

 


DUPLO ASM-350 / ASM-600

 

DESCARCA BROSURA


Producatorul Duplo prin aceasta unitate de formatare patrata a cotorului brosurii a dezvoltat un echipament de productivitate mare, cu formatare automata care ofera cotorului brosurii un aspect profesionist, permitand brosurii asezarea pe raft sau una peste alta intr-un mod elegant.
 

  
DUPLO ASM-350

 
Unitatea DUPLO ASM este un echipament ideal pentru schimbarea aspectului unor publicatii, precum reviste, cataloage, ziare, meniuri etc. Dincolo de aspectul estetic al produsului finit, formatarea patrata a cotorului poate fi un avantaj si la utilizare, transport, etc. deoarece brosurile se aseaza mai usor si nu aluneca unul de pe altul, fiind astfel mai usor de gestionat. Unitatea ASM-350 este destinata pentru a fi folosita cu unitatea de capsare-faltuire DBM-350.
 
DUPLO ASM-600
 
Unitatea DUPLO ASM este un echipament ideal pentru schimbarea aspectului unor publicatii, precum reviste, cataloage, ziare, meniuri etc. Dincolo de aspectul estetic al produsului finit, formatarea patrata a cotorului poate fi un avantaj si la utilizare, transport, etc. deoarece brosurile se aseaza mai usor si nu aluneca unul de pe altul, fiind astfel mai usor de gestionat. Unitatea ASM-600 este destinata pentru a fi folosita impreuna cu unitatea de capsare-faltuire DBM-600.

SPECIFICATII DUPLO ASM 600


Dimensiune maxima brosura: 250 x 350 mm
Dimensiune minima brosura: 80 x 120 mm
Viteza: Single pass - 1400 brosuri / ora
Viteza: Double pass - 1060 brosuri / ora
Grosime minima brosura: 1 mm
Dimensiuni: 707 x 745 x 1242 mm
Greutate: 132 kg