Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Showroom - Lichidare Stoc !!! » Echipament Showroom: Masina de lacuit Duplo Ultra UV 205A

Echipament Showroom: Masina de lacuit Duplo Ultra UV 205A

 


Masina de lacuit Duplo Ultra 205A (showroom)

 
Duplo Ultra 205A este un echipament de lacuit usor de folosit, complet automatizat, capabil sa aplice un strat de lac mat, lucios sau satinat pe o gama larga de media de tiparire atât din mediu digital cât si offset. Noile tehnologii încorporate în Duplo Ultra 205A  au condus la automatizarea totala a setarilor echipamentului si permit acestuia sa treaca de la o lucrare la alta printr-o simpla apasare de buton, recomandându-l ca fiind cea mai buna solutie pentru tiraje mici si mari dintr-o tipografie.


Auto-curatarea si memorarea de pâna la 50 de programe de reglare a actiunilor  duc la pastrarea vitezei si garantarea productivitatii, în conditii de minima interventie a operatorului. Tehnologia Duplo permite deasemenea personalizarea lucrarilor prin reglarea stratului de lac si folosirea de diferite diferite tipuri de media.

Cu o productivitate maxima de pâna la 40 de metri pe minut sau 4400 coli A4/ ora, Ultra 205A este una dintre cele mai rapide masini de lacuit UV de pe piata. Hârtia prelucrata poate varia ca grosime între 120-350 g/mp si dimensiune pâna la 521x710 mm.

Pentru eliminarea timpilor morti datorati erorilor si pentru a reduce pierderile au fost introduse elemente ce controleaza traseul hartiei. Unitatea de alimentare cu vacuum are  o înaltime de 200 mm,  preia colile si elimina riscul sifonarii si blocarii, un cutit de aer integrat detecteaza hârtia subtire cu tendinta de lipire de rola de aplicare a lacului si o impinge înapoi spre cilindrii de alimentare cu un jet puternic de aer.

MASINA DE LACUIT ECHIPATA CU USCATOR INFRAROSU


 

Pret negociabil


 

SPECIFICATII DUPLO ULTRA UV 205A


Format maxim hartie: 520 x 710 mm
Format minim hartie: 210 x 297 mm
Grosimea hartie: 115 - 350 gsm
Viteza: 11 - 40 m/min
Putere lampa UV: 100 W/cmp

Timp de incalzire lampa UV: 3 - 5 min
Contor total: 225.000 treceri