Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Echipamente inactive » Uchida VersaTrim

Uchida VersaTrim

 


Masina de taiat carti de vizita Uchida VersaTrim

- ATENTIE: PRODUS INDISPONIBIL !

 


Masina electrica de taiat carti de vizita Uchida VersaTrim este cea mai noua si totodata cea mai performanta varianta a masinilor de taiat fabricate de firma UCHIDA din JAPONIA. Acest tip de echipament este destinat în primul rând firmelor si birourilor mai mari, care doresc sa-si confectioneze propriile carti de vizita, dar se preteaza la oricare print-shop sau copy-center care doreste sa-l foloseasca pentru productie la comanda. Îmbunatatirea adusa de inginerii japonezi fata de Uchida BC-10 consta în faptul ca acest model taie nu doar carti de vizita, ci si dimensiuni mai mari de hârtie, cum ar fi carti postale, etichete, etc.

 

 

Dimensiuni presetate

 Imprimarea imaginii se face pe coli A4 (de ex. 10 bucati carti vizita pe coala), iar taierea colilor se poate face în mai multe variante presetate. Pentru a vedea diferitele modele, consultati tabelul de mai jos.

Descarcati aici tabelul în format pdf

 

Optional biguire si perforare

Optional se poate adauga la masina de taiat carti de vizita o unitate de perforare si biguire care se poate folosi la carti postale, felicitari, etc. Cutitele, fabricate dintr-un otel special si prevazute cu un sistem de autoascutire pot avea o durata de viata de aprox. 17 milioane de carti de vizita. Toleranta admisa cu care lucreaza aceste masini este de 0,05 mm.

 

 Specificatii Uchida VersaTrim

Dimensiuni de taiere: 12 moduri presetate
Gramaj hârtie: 120-350 g/mp
Viteza de lucru: 10 coli A4 / min
Capacitate de alimentare: 50 coli 200 g/mp
Panou de comanda: cu afisaj digital
Dimensiuni: 645x430x300 mm
Greutate: 24 kg