Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Echipamente inactive » Duplo AutoBookie Pro

Duplo AutoBookie Pro

 


Posibilitati de finantareDUPLO AUTOBOOKIE PRO

DESCARCA BROSURA


Duplo Autobookie Pro este varianta îmbunatatita a aparatului AutoBookie cu capsare manuala. A fost proiectat pentru a spori productivitatea utilizatorilor datorita reglajelor si a capsarii automate. Capsarea este controlata de un temporizator reglabil (pâna la 20 de secunde), care începe sa cronometreze la introducerea colilor în aparat si actioneaza la expirarea timpului programat.

Marele avantaj al masinii de capsat si faltuit   AUTOBOOKIE PRO este posibilitatea realizarii reglajelor cu ajutorul unui afisaj LCD simplu si usor de utilizat. Pe acest afisaj se va contoriza si numarul de brosuri executate. Astfel AUTOBOOKIE PRO asigura capsarea si faltuirea precisa si rapida a hârtiei de format A3, B4, LG, A4, B5, permitând utilizatorului chiar si folosirea a 6 locatii de memorie pentru reglaje de dimensiuni non-standard.

Formatul maxim al hârtiei utilizate este A3, capacitatea maxima ce se poate capsa si faltui este de 15 coli (70g/m2). Aceasta masina este solutia cea mai simpla cu costuri minime pentru executarea brosurilor, caietelor sau revistelor, fiind de nelipsit din copycentere, minitipografii, scoli si facultati.

 
 

Specificatii AutoBookie Pro

Dimensiuni minime hârtie: 182x257 mm
Dimensiuni maxime hârtie: 297x432 mm 
 Capacitate de capsare: 15 coli (70 g/mp)
Actionare capsator: electrica
Actionare role de faltuire: electrica
Dimensiuni: 560 x 455 x 166 mm
Greutate: 20 kg
Alimentare:  220 V 50 Hz 80W