Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Contact » Despre noi

Despre Nis Electronics

Chestionar clienti

 Societatea NIS ELECTRONICS S.R.L. a fost înființată în 1990 ca o întreprindere cu capital integral privat românesc. Din 1995 obținem dreptul de unic distribuitor și reprezentanță tehnică a echipamentelor DUPLO în Romania – echipamente ce reprezintă vârful tehnologiei japoneze în materie de finisare tipografică. Pe parcurs, ne-am lărgit portofoliul de echipamente, iar în prezent suntem distribuitori autorizați în România a produselor DUPLO, MULTIGRAF, FOLIANT, GRAFCUT, IDEAL, RENZ, LAMIBIND, GRAPHIC WHIZARD, MAMO, CYKLOS, STAGO, OMM, PAPERFOX, PALA, UCHIDA
 

Începând cu Decembrie 2018, prin DIGIDON+, membru al grupului NIS, ne-am început implicarea în domeniul echipamentelor pentru industria de publicitate și ambalaje, ajungând într-o scurtă perioadă să reprezentăm branduri de renume cum ar fi: MUTOH, SOLARCO, COMAGRAV, IMPRIMO, CUSHION PACK, SAI, MtexNS

Cu cele două sedii, din Cluj-Napoca și București, putem să acoperim cererile de echipamente și service din toată țara.

Ne preocupăm continuu pentru selectarea celor mai performante echipamente pentru piața noastră și asigurarea celor mai bune consumabile și timpi de intervenție.

Ca o recunoaștere a nivelului înalt de satisfacție a cerintelor clienților noștrii și a calității serviciilor noastre, din iunie 2005 societatea deține Certificatul de Management al Calității ISO 9001:2000 de la organismul de certificare international CERTOP CERTIFICATION SERVICES.

În 2002, Nistor Gheorghe Gaspar, unul dintre fondatorii societății, împreună cu 11 parteneri vor inființa Asociatia Tipografilor “Transilvania” din Romania, al cărui vicepreșendinte este și astăzi, devenind cea mai vizibilă asociație din Romania.