Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Colationare (adunare) » Duplo Esper DM-230V - colationare Direct Marketing

Duplo Esper DM-230V - colationare Direct Marketing

 


Posibilitati de finantareDuplo Esper DM-230V    

 


Singurul colator pentru marketing direct Duplo Esper a fost conceput sa faca fata nevoii de crestere a colationarii în seturi a materialelor de marketing direct ce urmeaza a fi distribuite. Seturile pot contine o mare varietate de pliante, brosuri, scrisori cu raspuns platit si multe alte materiale publicitare. Pot fi alimentate pâna la 23 tavi cu diferite teancuri de materiale – de la carti postale la A3, coala, faltuita sau capsata. Colatorul Esper ia din fiecare tava setata câte un exemplar pentru a forma setul. La iesirea din colator, setul este inserat într-o scoala, pentru fi mai usor de prelucrat, care poate reprezenta înca un material promotional. Alimentarea tavilor se face rapid, în câteva minute colatorul fiind pregatit. Lucrând la o viteza de pâna la 7,800 seturi/ora, Duplo Esper DM-230V  este conceput pentru cresterea productivitatii necesare în campaniile de marketing direct. 

  

Productivitate mare

Duplo Esper DM-230V  ofera solutia perfecta pentru companiile implicate în livrarea corespondentei pentru:
 
- oficii nationale  de posta
- centre de distribuire
- case de corespondenta
- alti beneficiari 

     
Productivitatea creste si mai mult prin posibilitatea alimentarii în mers - dispar timpii morti. Când se cere un volum mare de doar câteva coli inserate, sau când se foloseste hârtie mai groasa sau faltuita ce necesita realimentare frecventa, nivel de productivitate ridicat se poate obtine si prin functia cascada, când mai multe tavi se pot alimenta cu acelasi material si programate sa lucreze în cascada, la golirea uneia se continua alimentarea din cealalta.   


Duplo Esper DM-230V  a fost ingenios gândit si realizat, încât sa asigure alimentarea si evacuarea precisa a seturilor în timp. Functia patentata “Just Timing” foloseste alimentare cu motoare independente, aliniaza marginea fiecarei coli înainte de alimentare, asigurând preluarea constanta chiar si a celor mai dificile seturi. Detectoarele de pe traseul hârtiei monitorizeaza constant starea fiecarei tavi, iar în caz de tava goala, nepreluare, blocare sau masa de eliminare plina, colatorul DM-230V se va opri automat avertizând operatorul printr-un semnal sonor.  

Suprafata mica pe care o ocupa Duplo Esper DM-230V   face ca acest colator poate fi usor instalat în orice locatie. Mai mult, nu sunt probleme speciale de siguranta si sanatate care trebuie luate în considerare cum ar fi zgomotul sau puterea consumata. DM-230V Esper  nu depaseste 74db nivel de zgomot în timpul functionarii iar ca si putere, necesita doar 1,1 Kw în timpul functionarii.

Costul de achizitie relativ redus si dimensiunea compacta a unitatii Duplo Esper DM-230V , face ca un utilizator sa poata sa investeasca în unitati multiple, fata de unul singur mai mare. Acesta ofera avantajul de a fi flexibil în sensul de: usurinta în a localiza echipamentele; raspunde la schimbarile de la productie centralizata la cea descentralizata; iar în cazul neplacut de defectiune la o unitate, având mai multe unitati spre deosebire de un singur sistem mare, ofera acoperire, lucrarile putând fi duse la bun sfârsit.  

 

Specificatii Esper DM-230V 


Numarul tavilor de alimentare: 23 tavi
Capacitatea tavilor: aproximativ 60
Viteza de lucru: 9.000 seturi / ora
Alimentare: 220-240V 50Hz  4,2 A (880 W)
Dimensiuni: 765 (L) x 1383 (A) x 1983 (H) mm 
Greutatea: 483 kg ATENTIE, INREGISTRAREA DE MAI JOS ESTE CU TITLU EXEMPLIFICATIV !!!
MOMENTAN NU EXISTA VIDEO PENTRU ESPER DM 230V