Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Aplicare adeziv » Maxit 92

Maxit 92

 


Masina de aplicat adeziv MAXIT 92
 
Cu acest echipament profesional, fabricat in S.U.A., se poate depune pelicula adeziva pentru realizarea unei game largi de materiale: albume foto, coperti, printuri inkjet de format mare lipite pe suport rigid, prezentari, puzzle-uri si boardgame-uri, etichete, abtibilduri, etc.

 

 

Role motorizate de ungere

Se incalzesc automat la temperatura potrivita in aproximativ 55 de minute. Porniti aparatul, introduceti printul printre rolele care se rotesc si pe el va fi aplicat un strat subtire si neted de adeziv. Viteza de aplicare este de 1 m in 13 secunde. Temperatura nu va afecta printurile laser sau inkjet. Nu necesita lucrari de intretinere zilnice sau lunare.
 

 Adezivul MX II

Este proiectat pentru a oferi o aderenta foarte buna pe aproape orice suprafata: carton, lemn, plastic, metal, etc. Este suficient un strat foarte subtire pentru a obtine o lipire corespunzatoare. Utilizarea acestui adeziv este sigura, netoxica si nepericuloasa. Pentru a reincarca rezervorul, adezivul se pune cu tot cu punga in care este livrat (deoarece aceasta punga este dizolvabila).

 

CARACTERISTICI MAXIT 92

Lipirea se poate face pe: plastic, lemn si metal
Costul de lipire: 0,5 Euro / mp
Stratul de adeziv aplicat : subtire, neted si fara bule
Viteza de aplicare a adezivului : 1 m in 13 secunde
Toxicitate: adezivul nu este toxic sau periculos
Latime de aplicare a adezivului : 92 cm