Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU


DUPLO DB 290

 


NOU! Masina de brosat Duplo DB-290  


Masina de brosat cu termoclei DB-290 este versiunea compacta a masinilor automate, industriale de brosat. Poate realiza 360 de cicluri de brosare pe ora, productivitate ideala pentru genul de lucrari on-demand (imprimare la solicitari de serii scurte). DB-290 încorporeaza o serie de dotari remarcabile, întâlnite de regula la masini de dimensiuni mari si costisitoare. Strângerea automata a setului de coli în dispozitivul de prindere, strângerea si presarea simultana a copertii din toate cele trei directii (dupa aplicarea termocleiului) asigura obtinerea unui cotor perfect dreptunghiular.

NOU! DB-290 dispune de un sistem de ungere laterala a cotorului cu rezervor separat pentru adeziv. Astfel operatorul are posibilitatea de alucra la lipirea laterala cu adeziv diferit fata de termocleiul pentru cotor, pentru o uscare mai rapida si o brosare mai ferma.

O solutie inteligenta

Pentru confort si eficienta sporita, dotarea masinii DB-290 include si un sistem de detectare a copertii la nivelul statiei de copertare astfel încât dispozitivul de prindere al setului de coli nu se va întoarce la aceasta statie pâna când coperta nu este asezata. Modul de lucru bloc-notes asigura posibilitatea executarii unor blocuri din foi detasabile fara coperta. Conditiile de securitate în timpul lucrului sunt întrunite prin dotarea masinii cu doua placi de acoperire care se deschid automat în cursul procesului de crestare. 
 

Specificatii DB-290


Brosare automata, cu sau fara crestare
Fara sistem de frezare
Dimensiunea cartii: max. 320 mm (lung. cotor) x 400 mm
Dimensiunea cartii:  min. 120 mm (lung. cotor) x 50 mm
Dimensiunea copertii: max. 320 (lung. cotor) x 840 mm                                                 
Grosime max. cotor: 40 mm
Grosime min. cotor: 1 mm
Timp de preîncalzire: aprox. 30 min.
Timp de incalzire din stand-by: 5 min.

 
Viteza maxima: 360 cicluri / ora                  
Viteza de lucru: 200 carti / ora
 
Dimensiuni: 1300 x 560 x 470 mm
Alimentare: 220 V, 50 Hz, 10 A
Greutate: 143 kg


PRODUSUL NU DISPUNE MOMENTAN DE INREGISTRARE VIDEO.