Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»

LAMIBIND 3000 PUR

 


Posibilitati de finantare

Masina de brosat LAMIBIND 3000 PUR


Pregatirea masinii se face prin asezarea blocului de carte, între bacuri  si retragerea mâinilor din zona de prindere. Pentru siguranta aceasta masina este dotata cu un set de bariere optice. Aceasta masina se va autoregla la fiecare carte care este plasata în zona de prindere, pentru fiecare ciclu. LAMIBIND 3000 PUR are toate functiile necesare cerute de o tipografie medie sau mare. Unul dintre avantajele la aceasta masina este o placa vibratoare sub blocul de carte care permite colile din fiecare bloc sa se aseze în mod corect înainte de inchidere. 

Lamibind 3000 PUR este echipat cu un unic sistem închis de aplicare PUR "de mare presiune", care a facut ca Lamibind sa fie invidiata de toate celelalte firme producatoare de masini de brosat cu PUR. Atât la nivelul cotorului, cat si la aplicarea laterala - adezivul este PUR. Mai mult decât atât, este si o masina hibrid, astfel ca pot fi utilizate separat atât adezive EVA cât si PUR în acest aparat. Este masina perfecta pentru productie de serii mici si medii, productia de carte individuala si cu adeziv PUR pentru volum mai mare. Lumânarea PUR de 2 kg. ofera un flux de productie bun, de înalta eficienta si cu mai putine deseuri!


FIIND CIRCUIT INCHIS, NU TREBUIE ARUNCAT ADEZIVUL PUR RAMAS DUPA TERMINAREA LUCRARII SAU INTRERUPERII MAI LUNGI DE 3-4 ORE, (CA SI IN CAZUL CIRCUITELOR CU BAZIN DESCHIS) SI NICI NU PREZINTA RISCURI DE INHALARE A GAZELOR NOCIVE (CANCERIGENE!) ELIBERATE DE ADEZIVUL PUR!!!

Pentru aplicarea PUR, pregatirea cotorului este cel mai important factor. De aceea masina este echipata cu cutite speciale montate pe un disc de frezare de precizie, care asigura pregatirea optima pentru suprafata de lipire.

Toate aspectele legate de procesul de legare pot fi reglate prin intermediul unui ecran touch-screen color, inclusiv latimea de deschidere a menghinei, reglarea lungimii de adeziv, timpul de brosare, presiunea asupra cotorului ( în functie de grosimea copertii) , latimea bigului si înaltimea discului de frezare, care, la rândul lui, poate fi ajustat pâna la 3 mm, fapt care permite brosarea unor fascicule faltuite prealabil.

Dispune de echipamente de automatizare a productiei,  cum ar fi sistemul pneumatic de alimentare a copertii, sau sistemul integrat de biguire a copertii. Biguirea pentru latimea cotorului este setat automat asigurându-se ca fiecare carte va fi legata perfect.

 

SPECIFICATII LAMIBIND 3000 PUR

Legare: CU POLIURETANA
Dimensiunea maxima a cartii: 420 mm (lungime cotor)
Dimensiunea minima a cartii:120 mm (lungime cotor)
Capacitate rezervor: 3 kg
Grosime max. cotor: 50 mm
Grosime coperta soft: 80-350 g/mp
Grosime coperta hard: pana la 2 mm
Inaltime teanc coperta: 100 mm
Timp de preîncalzire: aprox. 25-30 min. 
Viteza teoretica (cicluri de brosare): 600 cicluri / ora
Prelucrare cotor: frezare
Depunere adeziv: automata
Alimentare: TRIFAZIC
NECESITA COMPRESOR EXTERN.


ACEST ECHIPAMENT NU DISPUNE DE INREGISTRARE VIDEO

 
PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE PUTETI DESCARCA BROSURA ECHIPAMENTULUI IN LIMBA ENGLEZA AICI:

DESCARCARE