Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi!
Nu aveti nici un produs adaugat la oferta!
 
RO HU

»
Mese de taiere Flatbed » Masina de taiat, rizuit si biguit PFi Blade B3+

Masina de taiat, rizuit si biguit PFi Blade B3+

 


Mașină de tăiat, ritzuit, biguit

PFi Blade B3+

Perfect for Shapes, Labels and Packaging

Descarcă broșura

PFi BLADE B3 + este soluția perfectă din punct de vedere al costurilor pentru o varietate de cerințe de finisare, precum foi adezive, felicitări și cărți de vizită în forme speciale, invitații, etichete adezive, ambalaje mici și multe altele. Creșteți productivitatea și profitabilitatea dvs. având o soluție de tăiere digitală multifuncțională, proiectată pentru producția la cerere, cu tiraje mici, pe termen scurt. PFi Blade vă permite să tăiați, ștanțați, biguiți, ritzuiți, tăiați pe contur o varietate de hârtii și carduri de până la 1,5 mm grosime și dimensiuni ale hârtiei de până la 400 x 600 mm.
 

Viteză și precizie superioară
Sistem de înregistrare CCD

În timpul funcționării, sistemul de înregistrare CCD va citi codul QR și va trage automat fișierul de tăiere care se potrivește cu software-ul PFI Connect. De asemenea, va citi marcajele de înregistrare și va regla a orice schimbare a imaginii pe coală și astfel va asigura că fiecare coală este finisată cu exactitate. PFi BLADE-ul poate tăia și bigui un carton de până la 400 g / m2 în 30-60 de secunde, în funcție de complexitatea designului care trebuie finisat pe carton.
 

Software PFI BLADE CONNECT
Software de procesare finisare digitală

Automate Cut and Crease workflows Change order –automatizarea fluxurilor de lucru pentru tăiere și biguire pentru o performanță optimă.
 

Suport universal pentru unelte
Precizie de 0.1 mm

PFi Blade vine cu patru instrumente de tăiere și un cuțit rotativ de ritzuit. Până la 3 unelte pot fi adăugate simultan în suportul universal de unelte. Setați-le să taie forme complicate, să ștanțeze etichete, să ritzuiască autocolante și să biguiască linii de pliere pentru a evita crăparea tonerului pe ambalaje și materialele pliate. Cu mai multe unelte care lucrează simultan, timpi morți sunt mult reduși, ceea ce înseamnă economie de timp și bani.

 

PFi Blade B3+ (vezi video)


Opțional: Roll to sheet  (detalii în video)